Μέρος της ατράκτου από F-16 κατασκεύασε η ΕΑΒ
in

Μέρος της ατράκτου από F-16 κατασκεύασε η ΕΑΒ – Συγχαρητήρια από τη Lockheed Martin [εικόνες]

«Το πρώτο εργοσύνολο του πίσω μέρους της ατράκτου (aft fuselage) του αεροσκάφους F-16 παραδόθηκε σήμερα στη Lockheed Martin, στο πλαίσιο του προγράμματος συμπαραγωγής F-16. αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Το εργοσύνολο αυτό κατασκευάζεται από την ΕΑΒ, που είναι μοναδικός υποκατασκευαστής και τροφοδοτεί ολόκληρη την τελική γραμμή παραγωγής του αεροσκάφους στις εγκαταστάσεις της Lockheed στο Greenville (Νότια Καρολίνα, HΠΑ). Συνιστά όχι μόνο το μεγαλύτερο εργοσύνολο της ατράκτου του μαχητικού αεροσκάφους, αλλά και ένα από τα πλέον πολύπλοκα της δομής του σε ό,τι αφορά τις τάσεις που δέχεται, καθώς φιλοξενεί το κύριο μέρος του κινητήρα αλλά και το σύστημα αεροδυναμικής πέδησης.

Η άτρακτος του μαχητικού

,Μέρος της ατράκτου από F-16 κατασκεύασε η ΕΑΒ

»Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Lockheed Martin έδωσε τα συγχαρητήριά της στην ΕΑΒ για την ανοδική πορεία του προγράμματος σε σχέση με τις παραδόσεις. Eυχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό για τη συνεργασία, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος, τηρώντας απόλυτα τα ιδιαίτερα στενά χρονοδιαγράμματα.

Η ΕΑΒ χαιρετίζει την παράδοση του δομικού συγκροτήματος, καθώς αποτελεί σημαντικό επίτευγμα στην προσπάθεια για την επιτυχημένη εξέλιξη του προγράμματος.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού αποτελεσματικά, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Εύβοια: Ανήλικοι έσπαγαν τζάμια αυτοκινήτων στην Νέα Αρτάκη – Συνελήφθησαν από την Αστυνομία

Δολοφονία Καμπανού: Συγκλονίζει τραυματίας φίλος του – «Άσε με εμένα μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω»