Είδηση για: #, #

Mήνυμα Πιτσιλή σε Προϊσταμένους υπηρεσιών ΑΑΔΕ με αφορμή το κύκλωμα εφοριακών στη Χαλκίδα

28 Μαΐου 2024, 7:34 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Mήνυμα Πιτσιλή σε Προϊσταμένους υπηρεσιών ΑΑΔΕ με αφορμή το κύκλωμα εφοριακών στη Χαλκίδα

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έστειλε αυστηρό μήνυμα μέσω τηλεδιάσκεψης, στο φόντο των γεγονότων στη ΔΟΥ Χαλκίδας, λέγοντας ότι κάθε προϊστάμενος είναι υπεύθυνος για την υπηρεσία, την οποία διευθύνει.

Στους προϊσταμένους των ΔΟΥ, των ελεγκτικών κέντρων, των τελωνείων όλης της Ελλάδας, καθώς και των κεντρικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ και υπηρεσιών απευθύνθηκε χθες  ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

Μέσω τηλεδιάσκεψης, έστειλε αυστηρό μήνυμα προς όλους, λέγοντας ότι κάθε προϊστάμενος είναι υπεύθυνος για την υπηρεσία, την οποία διευθύνει.

Κατάθεση “φωτιά” αστυνομικού για το κύκλωμα εφοριακών στη Χαλκίδα – “Το έκαναν χρόνια και όλοι είναι ικανοποιημένοι και θα μπορούσε να έχει και η ίδια έξτρα εισόδημα…”

«Έχετε όλοι επιλεγεί με δυο ζητούμενα: εντιμότητα και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε το ο,τιδήποτε να ακυρώνει τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο εσείς, όσο και οι συνάδελφοί σας έχετε υποχρέωση να περιφρουρείτε την ακέραια και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη με πλήρη διαφάνεια.

Όπως έχω δείξει από την πρώτη στιγμή, δεν ανέχομαι και δεν πρόκειται να ανεχθώ εστίες και συμπεριφορές διαφθοράς. Όπως δεν πρόκειται να ανεχθώ καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση πολιτών κι επιχειρήσεων».

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.