Μήνυση Χαρδιαλιά σε παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη – Οδηγείται στον εισαγγελέα

xardalias 6

Ο Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται πως δεν… χαρίστηκε στην γνωστή “ταραχοποιό”/παρουσιάστρια/συνωμοσιολόγο της Θεσσαλονίκης μετά το “επεισόδιο” με το νερό, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η είδηση του Eviathema.gr για το Πανηγύρι στην Τριάδα στην Εκπομπή Live news με τον Νίκο Ευαγγελάτο MEGA

Έτσι, στην Εισαγγελία θα οδηγηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, 10.06.2020, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία συνελήφθη έπειτα από την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το νερό, η μήνυση και ο Χαρδαλιάς

Λίγο μετά τις 16:00 και ενώ ο υφυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε επίθεση από την ραδιοφωνική παραγωγό. Η Ιωάννα Κουσκούση προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο Νίκος Χαρδαλιάς αποφάσισε να μην χαριστεί στην Ιωάννα Κουσκούση λόγω του ότι η πράξη της τρομοκράτησε μέλη της οικογένειάς του. Αμέσως μετά το περιστατικό προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ιωάννα Κουσκούση θα περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος της παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Πηγή: thestival.gr.