Πάτρα: Η μητέρα της Πισπιρίγκου «καίει» το επιχείρημα της ψυχικής νόσησης

ΠΑΤΡΑΜΗΤΕΡΑ

Το ενδιαφέρον όλων των ειδικών που ασχολούνται με την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, έχει κεντρίσει η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου που όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μέχρι χθες, έδινε συνεντεύξεις και μιλούσε δημοσίως για τον θάνατο, όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο παιδιών της που έφυγαν από τη ζωή τα προηγούμενα χρόνια.

Παρακολουθούσε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και ό,τι γραφόταν στο διαδίκτυο και αντιδρούσε. Σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη και στο ερώτημα αν πρόκειται για άνθρωπο που πρέπει να αντιμετωπιστεί ως άνθρωπος με ψυχικό νόσημα στον οποίο δεν μπορεί να καταλογιστεί πλήρως η ευθύνη των πράξεών του, δίνει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο «Star».

Στη συνέντευξή της, περιγράφει την κόρη της ως πολύ καλή μάνα που πέρα από την αγάπη που προσέφερε στα παιδιά της, είχε φροντίσει ώστε να ζουν μία ζωή απόλυτης τάξης μέσα και έξω από το σπίτι. Ακολουθούσαν καθημερινό πρόγραμμα για τα γεύματά τους και τον ύπνο τους, φρόντιζε για το καθημερινό μπάνιο τους και γενικά να έχουν μία οργανωμένη καθημερινότητα.

Μιλά για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπιζε την απώλεια των παιδιών της, όχι γιατί δεν αντιλαμβανόταν την κατάσταση αλλά γιατί ο χαρακτήρας της είναι πάντα ήρεμος, χωρίς εντάσεις, κραυγές και ακρότητες.

Γενικά πάντως, η αίσθηση που δημιουργούν τα λεγόμενα της μητέρας της Ελένης Πισπιρίγκου για την κόρη της, είναι αυτή μίας συγκροτημένης, ισορροπημένης και οργανωμένης προσωπικότητας.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!