dimitriadis-vitoros
Ελλάδα

Μπέρδεψαν τις σορούς νεκρών…άλλη έστειλαν στην Ριτσώνα για αποτέφρωση και άλλη έθαψαν

Μπέρδεμα χωρίς προηγούμενο σημειώθηκε στη Σάμο όταν οι συγγενείς δύο γυναικών που εξέπνευσαν διαπίστωσαν πως τους έστειλαν λάθος σορούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σορός της μίας γυναίκας επρόκειτο να αποτεφρωθεί και της άλλης να ταφεί, αλλά μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα να σταλεί λάθος άτομο στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Το λάθος αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της κηδείας 88χρονης, στους Μυτιληνιούς της Σάμου. Όταν διαπιστώθηκε ότι στο φέρετρο ήταν η σορός άλλης γυναίκας επικράτησε πανικός.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως η 88χρονη είχε σταλεί στη Ριτσώνα για καύση και οι συγγενείς της αναμένουν να τους σταλεί η στάχτη της. Τα μέλη της οικογένειας της άλλης γυναίκας, που υποτίθεται ότι είχε αποτεφρωθεί θα μπουν στη διαδικασία να συνοδέψουν το σωστό αυτή τη φορά άνθρωπο για την καύση.

Ετικέτες: Ριτσώνα

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.