Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο 19χρονος που σκοτώθηκε – Είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην Χαλκίδα

νιτροχαιο

Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσίευσε το eviathema, εξετράπει της πορείας με τους δυο νεαρούς συνεπιβάτες να βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό με αποτέλεσμα να πέσει από την γέφυρα.

Μόλις 19 ετών ο οδηγός που το βράδυ της Τρίτης σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε επί της λεωφόρου Κύμης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα στη λεωφόρο Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία.

Σοκ, προκαλούν οι εικόνες από το Τροχαίο με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος Πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού Κώστας Τακιδέλλης, να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα μετά την πτώση από τη γέφυρα. Συνεπιβάτης ακόμη ένας νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

νιτροχαιο

Τον Δεκέμβριο του 2021 στη Χαλκίδα σε ηλικία μόλις 19 ετών, ο Κώστας Τακιδέλλης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar, αν και ήταν ο νεότερος μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Capture 104 600x260 1

Με τα καλύτερα λόγια μιλούσαν για τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του, Όλοι όσοι γνώριζαν τον 19χρονο, ενώ έδειχνε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η οικογένειά του ασχολείται εδώ δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου. Οι αγώνες ήταν η μεγάλη αγάπη του αδικοχαμένου Κώστα αλλά και του πατέρα του.

ΤΡΟΧΑΙΟΝΕΑΙΟΝΙΑ1

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον 19χρονο Κώστα. «Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….» ανέφεραν το μήνυμά τους, συνοδεύοντάς το από μια φωτογραφία του 19χρονου.

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Χαλκίδας [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Σοβαρό τροχαίο στον Βατώντα Νέας Αρτάκης: Φορτηγό έπεσε στον γκρεμό μετά από εκτροπή [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Έπεσαν μπουνιές λίγο πριν το Χριστός Ανέστη σε μπαρ – Στο αυτόφωρο οι εμπλεκόμενοι

ΕΚΤΑΚΤΟ – Χαλκίδα: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα – ΙΧ καρφώθηκε σε δέντρο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις