Νέα καταγγελία για την «Εκκλησία των Εθνών»—Η στιγμή που ο «εξορκιστής» θεραπεύει τον θυροειδή [ΒΙΝΤΕΟ]

εκκλησια

Συνεχίζονται οι καταγγελίες κατά της «Εκκλησίας των Εθνών». Mε αφορμή περιστατικό από το 2015, μία γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν θεραπεύτηκε αλλά εξαπατήθηκε από την συγκεκριμένη αίρεση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το Mega, η γυναίκα ισχυρίζεται πως ο επικεφαλής της αίρεσης θεράπευσε τον θυροειδή με… ένα μόνο άγγιγμα. Όπως δηλώνει η ίδια, έπαιρνε φάρμακα και έπρεπε κάθε 2-3 μήνες να πηγαίνει σε γιατρό για εξετάσεις.

Όταν έφτασε η… ώρα της θεραπείας έβαλε τα κλάματα από τη χαρά της. «Είπα ο Θεός με θεράπευσε», δήλωσε.

  • Το άγγιγμα το πήρατε Κυριακή και πότε πήγατε ξανά για εξετάσεις;
  • Δευτέρα, Τετάρτη πήγα στο γιατρό. Και μου λέει ο γιατρός «μήπως πρέπει να πας σε έναν άλλον γιατρό» και λέω «αφήστε, έχω τον κατάλληλο». Χριστέ μου σε ευχαριστώ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το 2015. Εφτά χρόνια αργότερα η γυναίκα αυτή αποκάλυψε ότι δεν θεραπεύτηκε, αλλά εξαπατήθηκε από την «Εκκλησία των Εθνών». Η ίδια εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή για την πάθησή της.

  • Θεραπεύουν εκεί, δεν θεραπεύουν τι γίνεται;
  • Όχι, όχι.
  • Δηλαδή;
  • Συνεχίζεται (το πρόβλημα) και παίρνω και φάρμακα
  • Ταλαιπωρηθήκατε πολύ ε;
  • Πάρα πολύ. Είναι καθαρά ιατρικό πρόβλημα ο θυροειδής, δεν είναι θέμα οτιδήποτε άλλο. Πιάνεσαι από σανίδα, προσπαθείς να ξεγελάσεις το μυαλό σου τελικά. Εγώ κάποια στιγμή ζήτησα να κατεβάσουν, απαίτησα δηλαδή να κατεβάσουν κι ένα βίντεο που είχαν ανεβάσει. Δεν το κατεβάσανε, δεν ασχολήθηκα περισσότερο, δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο. Εγώ προσωπικά ακόμη παίρνω φάρμακα για τον θυροειδή. Τι πιο απλό να σου πω; Πιο απλό δεν υπάρχει από αυτό. Στους γιατρούς, στους γιατρούς μόνο.

«Ήθελα ένα είδος θεϊκής βοήθειας»

Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» είχε πέσει και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Εμανουέλ Ολισαντέμπε, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του, υπογραμμίζοντας πως έψαχνε ένα είδος θεϊκής βοήθειας.

«Ήταν το 2011. Ήμουν στο σπίτι μου στην Αθήνα και δεν έκανα τίποτα, πονούσα πάρα πολύ. Προερχόμουν από μία πολύ σοβαρή επέμβαση στο γόνατο. Πήγα εκεί να πάρω ένα είδος θεϊκής βοήθειας. Το μυαλό μπορεί κάποιες φορές να παίξει μαζί σου. Μετά από αυτό υπέγραψα συμβόλαιο στη Βέροια και στη συνέχεια αποσύρθηκα».

«Θέλω να ξέρετε πως στην πατρίδα μου, τη Νιγηρία, αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα και μάλιστα ο κόσμος πληρώνει γι’ αυτά. Στην περίπτωσή μου κανείς δεν μου ζήτησε λεφτά. Πουλάνε αυτό το νερό σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και άνθρωποι από όλο τον πλανήτη πηγαίνουν στη Νιγηρία για να αγοράσουν το νερό».