Νέα βόμβα από ιατροδικαστή: Ο θάνατος της Ίριδας είναι σίγουρα έγκλημα και ο δράστης ήταν στο σπίτι

Κατηγορηματική ήταν η ιατροδικαστής Άννα Ράζου ότι ο θάνατος της Ίριδας, του μωρού της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, μιλώντας στο Live News.

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πάτρα, με ειδικούς επιστήμονες να επιβεβαιώνουν πλέον ότι ο θάνατος των δύο εκ των τριών τουλάχιστον παιδιών δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο θάνατος του μωρού, της Ίριδας, είναι εγκληματική ενέργεια», τόνισε, μιλώντας στο Live News στο MEGA, η ιατροδικαστής Άννα Ράζου.

Και σημείωσε αναλυτικά: «Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να ειπωθεί είναι ότι στην Ίριδα τα στοιχεία είναι ήδη πάρα πολλά και είναι στοιχεία που καθορίζουν έναν ασφυκτικό θάνατο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι, την ώρα που προκαλείται ένας ασφυκτικός θάνατος, πρέπει να εξεταστεί ποιοι είναι κοντά στον άνθρωπο αυτόν, που είναι σε αυτή την κατάσταση».

Σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου, εάν υπάρχει περίπτωση να προκληθεί χωρίς ανάμειξη τρίτου προσώπου ένας ασφυκτικός θάνατος ή αν πρόκειται σίγουρα για εγκληματική ενέργεια, η κυρία Ράζου ήταν κατηγορηματική:

«Ναι, δυστυχώς είναι εγκληματική ενέργεια» και εξήγησε πως «κατ’ αρχήν, ο ασφυκτικός θάνατος είναι από μόνος του ανθρωποκτονία, δεν είναι παθολογικά αίτια».

Ο δράστης ήταν μέσα στο σπίτι
Μάλιστα, συνεχίζοντας, η κυρία Ράζου, με την ίδια αφοπλιστική βεβαιότητα, είπε ότι ο δράστης ήταν μέσα στο σπίτι.

Οποιοσδήποτε βρισκόταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα μπορεί να δολοφόνησε το παιδί, ανέφερε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ο δράστης ήταν στο σπίτι με το μωρό. Το ποιος ήταν ο δράστης, θα το πει η Αστυνομία».

Σε ό,τι αφορά τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, η κυρία Ράζου σημείωσε με νόημα ότι «η Τζωρτζίνα μάς άνοιξε τα μάτια, αλλά και τα ευρήματα στην Ίριδα είναι τόσο ξεκάθαρα που δίνουν κατευθύνσεις ως προς τι πρέπει να ερευνηθεί και για τον θάνατο της Μαλένας», του πρώτου παιδιού που πέθανε.

Διαβάστε επίσης

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση