Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ Mad Clip – Σοκάρουν οι εικόνες από το δυστύχημα

MADCLIP

Την τελευταία του πνοή ύστερα από σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) ο γνωστός ράπερ Mad Clip.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (02/09) ο γνωστός τράπερ Mad Clip.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, ο 34χρονος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η είδηση πως ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο έχει σοκάρει τους πάντες, όχι μόνο τους φίλους και τους συνεργάτες του με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το αυτοκίνητό του πέσει σε κολόνα αλλά και στους θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους μόλις έμαθαν το νέο έσπευσαν στο σημείο όπου ο Mad Clip ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο Γιώργος Μπενιουδάκης σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip του Mad Clip, για το τραγούδι “Μπορεί”, ενώ η σύζυγός του Λία Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης.

Στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον θάνατό του.

troxaio_madclip3
ΦΩΤΟ protothema.gr
troxaio_simeio_madclip5
ΦΩΤΟ protothema.gr

Βόμβα μεγατόνων στην Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε αντιδημάρχους και όχι μόνο;

“Η καρέκλα είναι γλυκιά”: “Υπουργοποιήθηκε” ο μισός συνδυασμός Παγώνη στον Δήμο Χαλκιδέων – Όλη η λίστα των αντιδημάρχων

ΣΟΚ στην Εύβοια: 65χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι του

Θρήνος στην Χαλκίδα: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 17χρονο Γιάννη

ΣΟΚ στην Εύβοια: Νεκρός από ηλεκτροπληξία 17χρονος στην Χαλκίδα

Θρήνος στο Κοντοδεσπότι: 12χρονος ξεψύχησε μετά από ανακοπή καρδιάς

ΕΚΤΑΚΤΟ – Νέος Υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων ο Σίμος Κεδίκογλου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι