Στο νοσοκομείο 8 μηνών αγοράκι από ένα μπαλάκι

Βρέφος

Από ένα μπαλάκι, κινδύνευσε το βράδυ της Τετάρτης η ζωή ενός μόλις 8 μηνών αγοριού στην Αμαλιάδα, το οποίο ενώ έπαιζε, το έβαλε στο στόμα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανασάνει.

Χάρη στην αντίδραση της μητέρας του και στη συνέχεια των γιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, το παιδί σώθηκε και αργότερα μεταφέρθηκε για εξετάσεις και νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ήταν λίγο μετά τις 7:30, όταν στη γειτονιά της οικογένειας, ακούστηκε έντρομη η μητέρα να καλεί σε βοήθεια, κρατώντας στην αγκαλιά της στον δρόμο το παιδί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, patrisnews.com

Εκεί, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, αφού κανείς δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», γείτονας τούς μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και άμεσα η παιδίατρος που βρισκόταν στο νοσοκομείο και το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας άρχισαν την προσπάθεια να βγάλουν από το στόμα του παιδιού το μπαλάκι και μάλιστα το συντομότερο δυνατό για να καταφέρει να ανασάνει και να επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Αφού κατάφεραν και έβγαλαν το μπαλάκι από το στόμα του παιδιού, συνεχίστηκε η προσπάθεια για πλήρη επανάκτηση των αισθήσεών του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε το ενδεχόμενο να διασωληνωθεί, κάτι που τελικά απεφεύχθη.

Τελικά, το παιδί κατάφερε να συνέλθει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, συνοδεία περιπολικού και μηχανών της Ομάδας ΔΙΑΣ.