Ο Γιώργος Αυτιάς καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη: Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”»

12 Απριλίου 2024, 9:38 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ο Γιώργος Αυτιάς καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, με τον Γιώργος Παπαδάκης και την Μαρία Αναστασοπούλου ήταν ο υποψήφιος πλέον Ευρωβουλευτής, Γιώργος Αυτιάς με τη Νέα Δημοκρατία το πρωί της Παρασκευής.

Mετά την απόφαση να φύγει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή, Για πρώτη φορά ο Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα συμπεριληφθεί στα ευρωψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

«Μαζί για τη νοικοκυρά, μαζί για τον συνταξιούχο, μαζί για τον εργαζόμενο, μαζί ενάντια στα μνημόνια», ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Γιώργος Αυτιάς.

«Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, πηγαίνεις μόνο για αυτήν φορώντας τη φανέλα της εθνικής. Το μεγαλύτερο… TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών, σήμερα φεύγω για Αμερική ώστε να συναντηθώ με ομογενείς. Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν σταματούν και ο κόσμος μού λέει πως θέλει να βοηθήσω όσο μπορώ. Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αυτιάς.

«Σημασία δεν έχει σε ποια σειρά είναι στο ψηφοδέλτιο το όνομά σου, αλλά αν βρίσκεσαι στην καρδιά του κόσμου», επεσήμανε ακόμη ο κ. Αυτιάς.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.