Ο ΣΚΑΪ στο γραφείο του Απόστολου Λύτρα στο Κολωνάκι – Απών ο ποινικολόγος

19 Ιουνίου 2024, 11:16 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ο ΣΚΑΪ στο γραφείο του Απόστολου Λύτρα στο Κολωνάκι - Απών ο ποινικολόγος

Ο ΣΚΑΪ στο γραφείο του Απόστολου Λύτρα στο Κολωνάκι. Απών από το γραφείο του ο ποινικολόγος.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (18.06.24) στην Αστυνομία, καθώς η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button στο κινητό της, μόλις λίγα 24ωρα μετά τον ξυλοδαρμό της

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους πήγαν στο σπίτι, για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Σημειώνεται πως έξω από το σπίτι βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας, όμως από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το panic button, κατέφτασαν άλλα δύο περιπολικά και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μύνηση.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο για παραβίαση των περιοριστικών όρων, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί.

O Απόστολος Λύτρας αναζητείται από το βράδυ της Τρίτης, καθώς δεν βρέθηκε στο σπίτι, που έχει δηλώσει ως προσωρινή κατοικία, καθώς επίσης υπήρξε παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

 Ο Απόστολος Λύτρας δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο, δήλωσε ο συνήγορος του γνωστού ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Πανταζής σημείωσε ότι έχουν επιβληθεί συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι, να μετοικίσει, να μην προσεγγίζει το θύμα και να λάβει συμβουλευτική υποστήριξη.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Λύτρας έπρεπε να πάρει κάποια ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι του, γι’ αυτό και υπήρξε επικοινωνία με την παθούσα, όχι από τον κ. Λύτρα, όπως είπε ο κ. Πανταζής, για να μεταβεί η κόρη του με τη μητέρα της, πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, να παραλάβουν τα πράγματα.

«Πήγαν, λοιπόν, μετά από επικοινωνία με το θύμα με μηνύματα, προκειμένου να πάρουν τα πράγματα. Όταν έφτασαν, ενεργοποιήθηκε το panic button, δεν ξέρω για ποιον λόγο» είπε ο κ. Πανταζής.

Πήγαν οι δύο γυναίκες να πάρουν απαραίτητα για τη διαβίωσή του, είπε και πρόσθεσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί γίνονται όλα αυτά.

«Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα από τον κ. Λύτρα, είναι πιστοποιημένο αυτό. Δεν καταλαβαίνω αυτή την παραφιλολογία. Δεν έχει παραβιάσει κανένα όρο, δεν έχει στείλει κανένα μήνυμα» πρόσθεσε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχει διαμειφθεί κάτι ήταν μεταξύ των ανθρώπων στο σπίτι. «Αλλά, ο κ. Λύτρας τι σχέση έχει;» σημείωσε.

Ερωτηθείς αν ο κ. Λύτρας θα εμφανιστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης, απάντησε ότι αν αναζητείται, θα δώσει τις εξηγήσεις του.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει παραβίαση περιοριστικού όρου, κατέληξε ο κ. Πανταζής.

Πηγή: skai.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.