Οργή Χαρδαλιά για αντιεμβολιαστές: «Παίζουν και με τις ζωές των άλλων»

Νίκος Χαρδαλιάς - Εύβοια

Την Δευτέρα, 26.07.2021, ήταν η Μαρία Θεοδωρίδου και ο Μάριος Θεμιστοκλέους που εμφανίστηκαν οργισμένοι με το κίνημα των αντιεμβολιαστών  και στην ενημέρωση της Πέμπτης, 29.07.2021, την… σκυτάλη πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν αναφέρθηκε «ονομαστικά» στους αρνητές της πανδημίας του κορονοϊού και των εμβολίων, ωστόσο τους «έσφαξε με το βαμβάκι».

Σαφής ο Νίκος Χαρδαλιάς

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την διάρκεια της ενημέρωσης, είπε αρχικά: «Κάθε χαλάρωση παίζει ρόλο. Και νομίζω ότι η σύσταση των CDC για μάσκες σε κλειστούς χώρους και για τους εμβολιασμένους έρχεται να το αποδείξει αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από το κομμάτι των εμβολιασμών, με δεδομένη την μετάλλαξη Δέλτα η οποία κυριαρχεί, νομίζω ότι και οι αποστάσεις αλλά κυρίως και η μάσκα παίζουν το ρόλο τους στο να μπορέσουμε να στεγανοποιήσουμε συρροές και το βασικότερο είναι να επιβραδύνουμε την διασπορά του ιού. Ειδικά όταν αυτή είναι μέσα στην ίδια την κοινότητα».

Στο σημείο αυτό, η δημοσιογράφος έκανε διευκρινιστική ερώτηση, λέγοντας: «Σε όλους; Εμβολιασμένους και μη;».

Κι εκεί ο Νίκος Χαρδαλιάς… τόνισε: «Εννοείται, σε κάθε περίπτωση. Ούτως ή άλλως για τους εμβολιασμένους, αλλά ειδικά για τους ανεμβολίαστους είναι στοίχημα ζωής για εκείνους. Δηλαδή πρέπει να το καταλάβουμε.

Από ‘κει και πέρα, οι εικόνες που βλέπετε εσείς, οι εικόνες που βλέπουμε εμείς, οι εικόνες που υπάρχουν εκεί έξω, εμένα προσωπικά με λυπούν. Διότι οι άνθρωποι αυτοί παίζουν με τη ζωή τους. Και το βασικότερο δεν είναι ότι παίζουν με τη ζωή τους. Κάποιοι παίζουν με τις ζωές και των υπολοίπων. Κι αυτό δεν ξέρω πόσο πραγματικά ηθικά ή όχι είναι ανεκτό».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 20:40 λεπτό…

Πόθεν έσχες βουλευτών – Ζαλίζει η φορολογική δήλωση του Σπύρου Πνευματικού και της συζύγου του με πάνω από 1.500.000 εκ. καταθέσεις – Ποιοι άλλοι έχουν περιουσία άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Πόθεν έσχες: Δημοσιεύτηκαν οι δηλώσεις των πολιτικών – Δείτε αναλυτικά τη λίστα της Εύβοιας

Ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί: Αναστολή εργασίας και μείωση μισθού για όσους δεν επιδεικνύουν αρνητικό pcr test

Αυτός είναι o «γιατρός» που ξεκίνησε τις θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια

Κρούσματα σήμερα: 2.874 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – Στην κορυφή της λίστα της Στερεάς η Εύβοια

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι