Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κριτική σε άνεργους γονείς που δεν είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους

ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ

Μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου από το παρελθόν, ενώ η δική της Μαλένα είχε φύγει από τη ζωή, εντόπισαν στο Πρωινό, στον ΑΝΤ1.

Εγραφε τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Χωρίς γάλα δίδυμα κοριτσάκια στην Αγιά. Πατέρας και μάνα άνεργοι επί δύο χρόνια. Βλέπω αυτό το ποστ τρεις ημέρες τώρα. Και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι καιόλας… με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια;;; Δεν ήξεραν τι περίμενε αυτούς και τα μωρά;;; Δεν λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω… αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για μένα είναι έγκλημα… εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παράλογη τελικά;;;»

profile player 960x540 5.jpeg

Αναμένονται διώξεις για τους θανάτους Μαλένας-Ιριδας -Αρνείται τα πάντα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Εντωμεταξύ, αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και νέες διώξεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, μετά και το πόρισμα των Καρακούκη και Καλόγρηα που κατέληξαν στο συμπέρασμα μετά από πολύμηνη έρευνα ότι και τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή όχι από παθολογικά αίτια αλλά από ως αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας και συγκεκριμένα από πρόκληση ασφυξίας. Το πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών έχει προκαλέσει εκ νέου ανατριχίλα αφού πλέον επιβεβαιώνεται και επισήμως ότι και τα τρία παιδάκια δολοφονήθηκαν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας η οποία κατέληξε μετά από χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης. Η ίδια αρνείται τα πάντα… Ο πρώην πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει, από την πλευρά του, ότι έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι τα τρία του παιδιά δολοφονήθηκαν από την μητέρα τους.