Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας στο Α.Τ Παλλήνης

19 Ιουνίου 2024, 10:47 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας στο Α.Τ Παλλήνης

Στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Απόστολος Λύτρας αφότου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του από τις δικαστικές αρχές μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας σύμφωνα με το newstok.gr θα παρουσιαστεί το πρωί της Πέμπτης στην Ευελπίδων, στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια αναμένεται να προφυλακιστεί καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια, έχουν αντικατασταθεί με προσωρινή κράτηση.

Λίγο πριν εισέλθει στο ΑΤ, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε στην κάμερα του Ant1, ότι «έχει κάνει λάθος» και πως «θα πληρώσει για την πράξη του». Αναφέρθηκε στο χθεσινό περιστατικό με τα μηνύματα στην πρώην σύζυγό του, δηλώνοντας πως απορεί με την αντίδρασή της.

«Είχε ενημερωθεί η σύζυγός μου για χθες, ήταν χρήματα που χρειαζόταν η κόρη μου για κάποιο ταξίδι της αδερφής της στην Κύπρο. Τα παιδιά έχουν μία άριστη σχέση με τη Σοφία. Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Είχα στείλει μήνυμα ότι θα περάσει η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα».

Λύτρας: «Θα πληρώσω για την πράξη μου»

«Έχω κάνει λάθος. Θα πληρώσω για την πράξη μου αλλά από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Φταίω, μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει ποτέ συμβεί κάτι αντίστοιχο, το λέει και η ίδια. Υπάρχουν και τρία παιδιά. Δεν είναι οικογενειακή η ευθύνη αλλά δική μου».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν έστειλε απειλητικό μήνυμα στην σύζυγό του, απάντησε: «Από μένα; Είναι δυνατόν; Δεν θα έβαζα ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου».

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.