Είδηση για: #

Πάσχα – Η μεγαλύτερη έξοδος των τελευταίων ετών: Drone κατέγραψε το κυκλοφοριακό χάος που επικράτησε στην Ελευσίνα

3 Μαΐου 2024, 8:59 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Πάσχα - Η μεγαλύτερη έξοδος των τελευταίων ετών:

Συνεχίζεται η αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου, η εικόνα που παρουσιάζεται είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα ενώ όσο περνάει η ώρα αναμένεται να ομαλοποιηθεί η κατάσταση καθώς εκτονώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Στις εθνικές οδούς, τα προβλήματα εντοπίζονται στην Αθηνών-Κορίνθου, όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια της Ελευσίνας έως λίγο πριν τον Ισθμό της Κορίνθου.

Τονίζεται ότι από την Μεγάλη Πέμπτη στις 6:00 το πρωί μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή στις 6:00 το πρωί έχουν φύγει προς Κόρινθο 70.588 και προς Λαμία 49.308.

Από την Μεγάλη Παρασκευή στις 06:00 το πρωί μέχρι στις 18:00 το απόγευμα προς Λαμία έχουν φύγει 39.666 και προς Κόρινθο 55.860.

Ωστόσο, η κυκλοφορία είναι καλύτερη στην Αθηνών-Λαμίας, με σταθερή ροή των οχημάτων και μικρές καθυστερήσεις στα διόδια Αφιδνών.

Πάντως, φαίνεται ότι σήμερα η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από χθες. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η Αττική Οδός ήταν «κατακόκκινη» , καθώς πολλοί είναι οι αδειούχοι του Πάσχα που επέλεξαν τον συγκεκριμένο δρόμο για να φύγουν πιο γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία από την Αθήνα. Η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στην Ελευσίνα, με έναν TikToker να σηκώνει ένα drone για να απεικονίσει το κυκλοφοριακό χάος μετά τα διόδια.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.