Πατέρας Αντώνιος για «Κιβωτό του Κόσμου»: Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως

25 Νοεμβρίου 2022, 9:27 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Πατέρας Αντώνιος

“Δεν έχει γίνει καμία ασέλγεια, σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα”, φέρεται να επιμένει ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες σε βάρος της “Κιβωτού του Κόσμου“, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας Αντώνιος φέρεται επίσης να τονίζει: “Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του”.

Τρεις είναι οι καταγγελίες ασέλγειας μέσα στην “Κιβωτό του Κόσμου”, που ερευνούν οι Αρχές.

Την πρώτη καταγγελία έκανε ο 19χρονος με τα αρχικά Γ.Π., ο οποίος βρήκε το θάρρος να καταθέσει για τη σεξουαλική κακοποίηση, που, όπως λέει, υπέστη από το υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής.

Από την κατάθεσή του προκύπτει ότι πέρα από θύμα είναι και μάρτυρας και υποδεικνύει έναν ακόμα 20χρονο, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας.

Οι αστυνομικοί είχαν αναζητήσει τον νεαρό στη δομή του Βόλου, όμως διαπιστώθηκε ότι έχει μετακομίσει στο Παγκράτι, όπου και πήγε στο Α.Τ. και κατέθεσε.

Υπάρχει και τρίτη καταγγελία για ασέλγεια σε νεαρό. Την αποκάλυψη έκανε πρώην εργαζόμενος της οργάνωσης, ο οποίος μίλησε στην εισαγγελία ανηλίκων.

Στα σκουπίδια τιμολόγια

Ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλες τις δομές, τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια, στην Καλαμάτα φαίνεται πως θέλησαν να κρύψουν στοιχεία ώστε να μην εντοπιστούν από τους ελεγκτές.

Ο δημοσιογράφος του Live News, Θέμης Κανελλόπουλος αποκάλυψε ότι οι υπεύθυνοι της δομής είχαν πετάξει τιμολόγια, που αφορούν παροχή υπηρεσιών, σε κάδους σκουπιδιών.

Τα τιμολόγια αυτά καταγράφουν αγορές και παροχή υπηρεσιών που έγιναν τον τελευταίο μήνα και φέρεται να πετάχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.