Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαγράψει τις «ένοχες» αναρτήσεις για να σβήσει τα ίχνη της

19 Απριλίου 2022, 8:30 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Αυτό που πρόδωσε την 33χρονη ήταν οι διαφημίσεις για την κεταμίνη.

Σε διαγραφή όλων των «ένοχων» αναζητήσεων της την τελευταία τριετία είχε προχωρήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και το «Το ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως αυτό που πρόδωσε την 33χρονη ήταν οι διαφημίσεις για την κεταμίνη.

Σύμφωνα με συγκεκριμένα ευρήματα που έχουν προκύψει από τον έλεγχο των αρχών στα λάπτοπ και τα κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου. η 33χρονη είχε φροντίσει να διαγράψει από όλο το ψηφιακό της περιβάλλον και το εφεδρικό, όλες τις πιθανώς ύποπτες αναζητήσεις της.

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν εξέτασαν αυτές καθεαυτές τις αναζητήσεις των συσκευών αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».

Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός κάνει λόγο για την ουσία «χλωράλη», και αντί η 33χρονη να αναζητήσει αυτή την ουσία, βάζει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ στο άρθρο της εμφανίζεται και η κεταμίνη.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες  πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.

Διαβάστε Επίσης

Βοιωτία: Του πέρασαν χειροπέδες για τις κροτίδες στην αυλή του σπιτιού του

Πολιτικά: Παράδοση αστραπή στην γέφυρα που ζήτησε ο Ψαθάς – Τι δήλωσε στο eviathema.gr [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Αιδηψό

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.