Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος

ΠΕΝΘΟΣ

Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Λάσκος.

Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Λάσκος, όπως ενημέρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. O ηθοποιός Κώστας Λάσκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγάλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεάτρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομείου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κώστας Λάσκος

Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση του ήταν πέρσι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Νωρίτερα, το 2019, είχε συμμετάσχει και στην δημοφιλή δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε έναν μικρό ρόλο. Κατά την διάρκεια της διαδρομής του εξάλλου είχε πολλές ακόμη τηλεοπτικές συνεργασίες. Ανάμεσά τους και σε αυτές στις σειρές «Ένας μήνας και κάτι», «Τμήμα ηθών», «Ταύρος με Τοξότη», «Τα φιλαράκια», «Η γυναίκα της πρώτης σελίδας» κ.ά.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα