Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα: Νεκροί η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ο γαμπρός της και ένας καπετάνιος

naftiliaki
ΦΩΤΟ EUROKINISI

Τέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης ενόπλου σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, το πρωί της Δευτέρας (12/02).

H αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία, ο γαμπρός του, Αντώνης Βλασάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση) κι ένας ακόμη εργαζόμενος, καπετάνιος στο επάγγελμα, είναι τα θύματα του δράστη που εισέβαλε στα κτήρια της εταιρείας, «έσπειρε» τον θάνατο και αυτοκτόνησε ύστερα από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, αφού μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ο ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής δράστης «άνοιξε» πυρ κατά των εργαζομένων, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια πήγε στο υπόγειο της ναυτιλιακής και έβαλε τέλος στη ζωή του, με μία καραμπίνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελ Μπουράι ή «Άρης», όπως τον φώναζαν, είχε αποχωρήσει από την εταιρεία και ήθελε να πάρει εκδίκηση. Έτσι, πήρε μία καραμπίνα και ένα περίστροφο, μπήκε μέσα στο κτήριο και έσπειρε τον θάνατο.

«Μας κατέβασαν στο υπόγειο, δεν μας είπαν τι έγινε», όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr.

«Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε» – Τα λόγια του δράστη πριν «σπείρει» τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία

«Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε, ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας», είπε ο δράστης ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 75 ετών, που τον ήξεραν ως «Άρη», πριν «ανοίξει» πυρ και σκοτώσει την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας, τον γαμπρό της και έναν καπετάνιο και αυτοκτονήσει στη συνέχεια στο υπόγειο του κτηρίου.

Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης εργαζόταν στο κτήμα του εφοπλιστή και του είχε παραχωρηθεί ένα σπίτι στην Γλυφάδα για να μένει. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο αδερφές του Σπύρου Καρνέση είχαν ζητήσει να του γίνει έξωση.