Ραγδαίες εξελίξεις – Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκεί η εισαγγελία στη Ρούλα Πισπιρίγκου – Δύο θανατηφόρες ουσίες εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα

PATRA 1

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται αυτή την ώρα στην Αθήνα ενώ ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκεί η εισαγγελία πρωτοδικών στη Ρούλα Πισπιρίγκου όσον αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών μεταφέρεται συνοδεία αστυνομικών από την Πάτρα στην Αθήνα, κατόπιν σχετικής εντολής που έδωσε ο εισαγγελέας Πατρών.

Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις στην Τζωρτζίνα εντοπίστηκαν δύο θανατηφόρες ουσίες, που δεν έχουν καταγραφεί μεταξύ των ουσιών που λάμβανε η 9χρονη ως φαρμακευτική αγωγή για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε μετά την ανακοπή που υπέστη, ενώ νοσηλευόταν.

Η μία εξ’ αυτών των ουσιών είναι η κεταμίνη, η οποία χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενημέρωσε σχετικά τον εισαγγελέα και αυτός έδωσε οδηγία η μητέρα των τριών παιδιών να μεταχθεί στην Αθήνα.

Η δικογραφία διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και αφορά στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η Εισαγγελία θα μελετήσει τη δικογραφία και, αναλόγως, θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης εδώ και δύο μήνες, όταν και απεβίωσε η 9χρονη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας.

Ο αιφνίδιος και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες θάνατος της Τζωρτζίνας αποτέλεσε την αφορμή ώστε να παρέμβει η Εισαγγελία Πατρών και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Είχαν προηγηθεί οι επίσης αιφνίδιοι και αδιευκρίνιστοι θάνατοι των δύο άλλων κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!