Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχεται – «Αναζήτησα αναισθητικά φάρμακα…»

Την δική της απάντηση δίνει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η 33χρονη μητέρα…

ΠΑΤΡΑΠΑΠΑΣΠΙΓΚΟΥ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου μέσα σε τρία χρόνια.

Για την εν λόγω υπόθεση, η οποία βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών, έχει ήδη συλληφθεί και προφυλακιστεί η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, με τη χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης.

Η ίδια αρνείται τα πάντα, ωστόσο οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο γεννούν πολλά ερωτήματα.

«Αναζήτησα αναισθητικά φάρμακα…»
Ωστόσο, μιλώντας σήμερα στον Alpha, η 33χρονη παραδέχεται ότι αναζήτησε αναισθητικά φάρμακα στο ίντερνετ, κάτι που παραδέχτηκε για πρώτη φορά και χθες, Κυριακή, στο MEGA, ωστόσο δίνει τη δική της εκδοχή.

«Το πρωί της 17ης Μαϊου πήγα την Τζωρτζίνα στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για μαγνητική εγκεφάλου. Το βράδυ της ίδιας μέρας, αναζήτησα αναισθητικά φάρμακα που είχαν χορηγηθεί στο παιδί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης» λέει αρχικά στον Alpha.

«Ήθελα να δω σε τι χρησιμεύουν. Συνήθιζα να παρακολουθώ στενά την αγωγή που μου έδιναν για την Τζωρτζίνα. Ακολουθούσα τις οδηγίες που έδιναν οι γιατροί και συνεργαζόμουν πολύ καλά μαζί τους» συμπληρώνει.

Αναφορικά με τις αναζητήσεις κεταμίνης που βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου επισημαίνει πως «στο Google μπήκα για να αναζητήσω την ουσία ‘κεταμίνη’ που την άκουγα πρώτη φορά στην τηλεόραση την ημέρα της σύλληψής μου».

«Δεν την ήξερα, ξαφνιάστηκα και αναζήτησα πληροφορίες» κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Μαφιόζικη επίθεση στο Βασιλικό – «Γάζωσαν» τα αυτοκίνητα αστυνομικού και της συζύγου του τα ξημερώματα [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στον Μύτικα – Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε χαντάκι [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος στα Ψαχνά [ΦΩΤΟ]

Γίνετε μέλη στην επίσημη κοινότητα viber του eviathema.gr για να μην χάνετε είδηση!