Είδηση για: #

«Ρουφιάνος» της Ασφάλειας ο Μάνος, λένε οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

30 Απριλίου 2022, 4:42 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος», υποστηρίζοντας ότι η οικογένεια Πισπιρίγκου (κόρες και μάνα) «έδειχνε» τον Μάνο Δασκαλάκη ως υπεύθυνο των «διαρροών» λεπτομερειών από την ζωή της Ρούλας στα ΜΜΕ. Και τον «έδειχναν» πολλές μέρες πριν την προφυλάκιση της 33χρονης, σε ανυποψίαστο χρόνο, αφού τότε ο εν διαστάσει σύζυγος έδειχνε να υποστηρίζει την γυναίκα του.

Μάλιστα, μέχρι και επεισόδιο έγινε σε δικηγορικό γραφείο. Οι συγγενείς της Ρούλας υποψιάζονταν όχι μόνο ότι ο Μάνος ήταν ο «ρουφιάνος» -όπως τον αποκαλούσαν- για κάποιες πληροφορίες που δίνονταν για την Ρούλα, αλλά και ότι ήταν ο συνεργάτης της ΕΛΑΣ μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας.

Οτι, δηλαδή, ουσιαστικά συνέβαλε με τον τρόπο του στο να «δέσουν» την Ρούλα – αδίκως κατ’ εκείνους. Μέχρι και «λαγό της Ασφάλειας» τον είχαν αποκαλέσει!

Το θέμα της διαρροής πληροφοριών, με άγνωστο σκοπό από τον Δασκαλάκη, είχε κάνει εντύπωση και στους δικηγόρους της οικογένειας, όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του ιδίου του Μάνου. «Εμείς δεν λέμε το παραμικρό, ε, τότε ποιος τα δίνει; Ποιος γνώριζε τις λεπτομέρειες για τη ζωή της Ρούλας;», αναρωτιούνταν ακόμη και ενώπιον δικηγόρων.

Όταν δε ο Μάνος μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και εν συνεχεία στην Αγγελική Νικολούλη, η πλευρά της Ρούλας έγινε έξω φρενών: «Είχε πέσει από τα σύννεφα. Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον;», είπε και τόνισε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο. Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του; Πένθησε μόνο μια μέρα την Μαλένα», για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε, η Πάτρα το ξέρει. Ενοχλήθηκα γιατί τα στοιχεία που έδινε στην κ. Νικολούλη ήταν εντελώς διαφορετικά από την απολογία του», είπε, ενώ όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν συμβούλεψε την κόρη της να μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι έχει συμβεί είπε: «Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο».

Στο μεταξύ και στον δικηγόρο η οικογένεια της Πισπιρίγκου έχει αναφερθεί στην καταγγελία που έχουν κάνει για κακοποίηση που είχε δεχθεί η Ρούλα από τον Μάνο: «Ο πρώην σύζυγος είχε αποχωρήσει από την οικία, λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, ο νοών νοείτω. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου. Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Δεν τον είχε «απατήσει», ψέματα του έλεγε

Στο μεταξύ, η οικογένεια αλλά και οι συνήγοροι της Πισπιρίγκου διαψεύδουν ότι η Ρούλα τον είχε απατήσει στην διάρκεια της σχέσης τους. Μόνο όταν είχαν χωρίσει, συνέβη κάτι με άλλον άνδρα, λένε και οι δικηγόροι. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είχε πει με κατηγορηματικό τρόπο, πως όντως είχε πει στον Δασκαλάκη ότι διατηρεί άλλη σχέση, αλλά μόνο και μόνο για να τον κάνει να ζηλέψει και να τον επαναφέρει στην συζυγική στέγη, αφού εκείνος όπως η ίδια λέει… την είχε απατήσει πολλές φορές και με πάμπολλες γυναίκες.

«Μυστήριο» με τους γονείς του Μάνου

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη επισκέφθηκαν το Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο. Άφησαν λουλούδια στον τάφο της Ίριδας και της Μαλένας. Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε πως συγγενής του Μάνου, και δη η μητέρα του, ήταν εκείνη που είχε τηλεφωνήσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και είχε καταγγείλει άσχημη συμπεριφορά στην Τζωρτζίνα. Πληροφορίες αναφέρουν, πως η μητέρα του 30χρονου παρατηρούσε μελανιές στο παιδάκι, στα χεράκια του και στα πλευρά του. «Το είχε πει με κάποιο τρόπο στον Μάνο κι επειδή αυτή τον χειραγωγούσε, τον έφερνε στα μέτρα της, τον είχαν γυρίσει εντελώς ενάντια στην μάνα και στον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα για την Ρούλα. Μία φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πάει την Τζωρτζίνα ενώ ήταν τετραπληγική στην μητέρα του να την δει, το κοριτσάκι δεν ήθελε μετά να φύγει από την γιαγιά του», δηλώνει φίλος της οικογένειας Δασκαλάκη.

Kαταρρέει το «όπλο» της Ρούλας – «Σατανική» σύμπτωση με… συμπτώματα

Εδώ και εβδομάδες, η Πισπιρίγκου ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε καν σαν ουσία την κεταμίνη.

Αντίθετα είναι τα όσα λέει η ιατροδικαστής, Ουρανία Δημακοπούλου. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών που είναι προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε με την παραπάνω ουσία την 9χρονη κόρη της, έχει ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε καν τι είναι η κεταμίνη, την οποία γκούγκλαρε ως λέξη λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Η ιατροδικαστής ανέφερε ότι αποκλείεται να μην γνώριζε, αρχικά διότι η μητέρα μιλούσε με ιατρικούς κυρίως όρους, ενώ ήξερε τις ουσίες που είχαν χορηγηθεί κατά διαστήματα στο παιδί της. Η ίδια μίλησε και για μια τραγική σύμπτωση. Όπως είπε, τα όσα ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ως συμπτώματα της Τζωρτζίνας όταν έφτασε στο νοσοκομείο, τα ίδια αναφέρονται και στην βιβλιογραφία με τα συμπτώματα της κεταμίνης.

Oι νέες καταθέσεις

Για νέα κατάθεση, θα κληθούν ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς και η αδελφή της, όπως και άλλα συγγενικά πρόσωπα για την υπόθεση των θανάτων των δύο άλλων παιδιών.

Αστυνομικές πηγές είναι σχεδόν βέβαιες, όπως αναφέρει το protothema ότι δεν μπορεί να προκύψει συνέργεια σε επίπεδο φυσικής αυτουργίας στις δολοφονίες των άλλων δύο παιδιών, αφήνουν ένα ελάχιστο ενδεχόμενο περιφερειακού ρόλου, αλλά πιστεύουν ότι κανείς δεν ήξερε τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο άμεσων συλλήψεων, αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται. Από την στιγμή που οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι πως για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, συλλήψεις θα γίνουν μόνο εάν οι ιατροδικαστές αποφανθούν ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και για τα άλλα δύο παιδιά. Όταν δηλαδή βγάλουν το πόρισμά τους. Γιατί επίσημα μέχρι σήμερα, οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας έχουν παθολογική αιτία.

Διαβάστε Επίσης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Δροσιά Χαλκίδας

Χαλκίδα: Έκρυβε στο σπίτι χασισόδεντρο – Στο αυτόφωρο μετά από ντου της Ασφάλειας

Εύβοια – Θρήνος στην Ερέτρια για τον χαμό 45χρονου πρώην Αντιδημάρχου

Πέθανε 59 χρονος εργαζόμενος του δήμου Κύμης- Αλιβερίου λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί

Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο στη Στροφή Τσεκούρα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.