Σάκης Γκολφίνος: «Μιλάει» το καμένο αυτοκίνητο του επιχειρηματία

golfinos

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου από τη Βάρδα Ηλείας.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην έκθεση του πραγματογνώμονα της Αστυνομίας για το καμένο αυτοκίνητο η φωτιά πυροδοτήθηκε από την τριβή του εμπρόσθιου αριστερού ελαστικού σε κορμό πεύκου.

Η βύθιση των τροχών στο έδαφος έφερε τον κινητήρα και το σύστημα απαγωγής καυσαερίων σε επαφή με την βλάστηση του εδάφους και αποτέλεσε μια επιπλέον πηγή έναρξης της πυρκαγιάς.

Εύβοια: Σπίτι έπιασε φωτιά στο Μπούρτζι Χαλκίδας – Κινδύνευσε πενταμελής οικογένεια (Φωτο)

Η φωτιά επεκτάθηκε στον χώρο του κινητήρα και τροφοδοτήθηκε από μια μεγαλύτερη πηγή καυσίμου (καύσιμα και λιπαντικά), στη συνέχεια επεκτάθηκε στον θάλαμο επιβατών σε χρόνο μικρότερο των 10 λεπτών και ο θάλαμος επιβατών τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε 40 δευτερόλεπτα.

Ο οδηγός ενδεχομένως αναζήτησε μέσα πυρόσβεσης εντός του οχήματος, στις θήκες κάτω από το οπίσθιο κάθισμα και στον χώρο αποσκευών.

Ερμηνεύεται η έξοδος του οδηγού από την οπίσθια δεξιά θύρα καθώς οι φλόγες είχαν κατεύθυνση από την πλευρά του οδηγού προς τη δεξιά πλευρά του αμαξώματος.

Δεν είναι γνωστό για πόσο χρόνο ο οδηγός ανέπνευσε επιβλαβείς και επικίνδυνες πτητικές ενώσεις και τοξικά αέρια που περιόρισαν την ικανότητα διαφυγής του.