Σεισμός στην Κρήτη: Αυτός είναι ο άτυχος εργολάβος που σκοτώθηκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

ΚΡΗΤΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΣ EVIATHEMA

Θρήνος στο χωριό Μάρθα και σοκ στην τοπική κοινωνία, προκάλεσε ο αδόκητος χαμός ενός ανθρώπου της βιοπάλης, του 65χρονου Ιάκωβου Τζαγκαράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον τρομακτικό σεισμό μεγέθους 5.8 της κλίμακας Ρίχτερ (αναθεωρήθηκε στα 6 Ρίχτερ από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο0) που σημειώθηκε σήμερα το πρωί με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι, ενώ εκείνος εκτελούσε εργασίες στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία!

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε, καθώς δούλευε στο παρεκκλήσι που είχε αναλάβει να συντηρήσει, ενώ τα σωστικά συνεργεία της ΕΜΑΚ τον απεγκλώβισαν μετά από πολύωρη προσπάθεια. Αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

cc23652e53cf426d9bdae2e396378e56

Μαζί του βρισκόταν και άλλο ένα άτομο, που όπως δήλωσε στο TheTOC ο Δήμαρχος Βιάννου, ήταν ο γιός του άτυχου ανθρώπου. Ο γιός του Ιάκωβου Τζαγκαράκη τραυματίστηκε και αυτός και μάλιστα σοβαρά, αλλά ευτυχώς απομακρύνθηκε εγκαίρως από το σημείο και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Ιάκωβος Τζαγκαράκης, όπως αναφέρει το τοπικό σαιτ Viannitika.gr, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα, αλλά και παράγοντας τόσο στην ομάδα της Άνω Βιάννου, όσο και στον Πήγασο Εμπάρου, επί σειρά ετών.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ένας άνθρωπος χάθηκε μέσα σε ένα λεπτό, από τον εφιαλτικό σεισμό…αναφέρουν τα τοπικά μέσα.

Πηγή; viannitika.gr

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1