ΣΟΚ: Ροτβάιλερ έστειλε γυναίκα σε νοσοκομείο – Ξεσπάει τραυματισμένη για τον ιδιοκτήτη που ήταν μπροστά

ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΚΟΖΑΝΗ ΕΥΒΟΙΑ ΘΕΜΑ

Το ροτβάιλερ ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη στις Σέρρες και επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα σε γυναίκα που περνούσε από το σημείο…

Τον χάρο με τα μάτια της, είδε μία γυναίκα στις Σέρρες, όταν ροτβάιλερ ξέφυγε από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη και της επιτέθηκε. Άρχισε να την δαγκώνει με την άτυχη περαστική να μεταφέρεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο. Για καλή της τύχη όπως λέει, απέφυγε τα ακόμη χειρότερα, επειδή αυτόπτες μάρτυρες δεν έμειναν απαθείς και έτρεξαν να την βοηθήσουν.

Με σοβαρότατα τραύματα στα χέρια της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών μια γυναίκα από την Τερπνή η οποία δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί, ράτσας ροτβάιλερ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το Ροτβάιλερ επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα, την οποία άρχισε να την δαγκώνει στα χέρια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ευτυχώς επενέβη ο ιδιοκτήτης του σκύλου και γλύτωσε την γυναίκα από τα ακόμη χειρότερα.

Σε επικοινωνία που είχε με το epiloges.tv, η κυρία που δέχτηκε την επίθεση, ισχυρίστηκε ότι δεν γλίτωσε χάρη στην επέμβαση του ιδιοκτήτη αλλά των περιοίκων που έσπευσαν να την βοηθήσουν. Η άτυχη γυναίκα σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε, αλλά και με σοβαρά τραύματα, μεταφέρθηκε αμέσως, στο Κέντρο Υγείας της Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών