ΣΟΚ στα Σεπόλια: Υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα πέρα από τη 12χρονη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κακοποίηση παιδιού

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση, αλλά και για τις καταθέσεις των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Θύμα του κυκλώματος δεν είναι μόνο η 12χρονη από τα Σεπόλια αλλά και άλλα παιδιά, υποστηρίζει ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση.

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που ενδεχομένως οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν», είπε χαρακτηριστικά.







Σχετικά με τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας της 12χρονης σημείωσε ότι «δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση».

Όπως εξήγησε ο κ. Λύτρας, «δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού όχι σε σχέση με την υπόθεση. Το έκανε το Χαμόγελο επειδή τα πήρε στην αγκαλιά του».







Ανέφερε, επίσης, ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά έδωσαν νέα καταθέση στις Αρχές, αλλά δεν συσχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

«Κάποια στιγμή την οικογένεια είχαν επισκεφτεί κοινωνικοί λειτουργοί και η κατάθεση έχει να κάνει με αυτή την επίσκεψη» αποκάλύψε. «Δεν ρωτήθηκαν για τη μητέρα», είπε ο δικηγόρος και απέκλεισε το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης μεταξύ του Ηλία Μίχου και της πελάτισσάς του.

Τόνισε, τέλος, ότι υπήρχαν όντως εμβάσματα, ωστόσο η μητέρα της ανήλικης δεν έπαιρνε τα χρήματα. «Η 12χρονη είχε την κάρτα», είπε και ανέφερε ότι γνωρίζουν μέχρι στιγμής ότι στον λογαριασμό υπήρχαν μέσα 110 ευρώ.







«Η ροή αυτών των χρημάτων δεν πήγαινε στη μητέρα, αλλά προφανώς στο κύκλωμα και τον Μίχο. Όπως σε άλλες υποθέσεις μαστρωπίας τα χρήματα πάνε στα κυκλώματα και τους μαστρωπούς», τόνισε ο κ. Λύτρας.

«Η μητέρα δεν έπαιρνε τα χρήματα του παιδιού, τα ζήταγε από τη γιαγιά και τη θεία. Αντιλαμβάνετε ότι η μητέρα δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία αν είχε χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού», σημείωσε.