Σοκ στην Κατερίνη: Απροκάλυπτη παρενόχληση γυναίκας από γυμνούς λαθρομετανάστες στο ίδιο της το σπίτι

image 5

Σοκ προκαλεί η ανάρτηση μιας κυρίας από την Κατερίνη σύμφωνα με το kapa-news.gr, η οποία περιγράφει ένα εξαιρετικά θλιβερό γεγονός. Ξημερώματα, Πρωτομαγιάς εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι της μητέρας της μια ομάδα λαθρομεταναστών ολόγυμνοι και επιδεικτικά γελούσαν και της απεύθηναν το λόγο φωνάζοντας “έλα, έλα”.

Σαν σήμερα το 1941 αυτοκτόνησε η Ελληνίδα Συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα

Φυσικά η γυναίκα τρομαγμένη ξύπνησε τον σύζυγό της και μόλις τον είδαν τράπηκαν σε φυγή, ενώ στην συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

Το eviathema.gr επικοινώνησε με την εν λόγω κυρία που έκανε την καταγγελία, η οποία αρκετά αναστατωμένη μας ανέφερε “Η μητέρα μου ακόμη δεν μπορεί να αναφέρεται στο συμβάν. Την φώναζαν επί ώρα ενώ την κοίταζαν από το παράθυρο,χωρίς να καταλάβει ότι φωνάζουν αυτήν.”

“Όταν πλησίασε στο παράθυρο να κοιτάξει, ήταν και οι 4 που την κοίταζαν, ολόγυμνοι..της φώναζαν “έλα έλα” και γελούσαν, χλεύαζαν..αυτή ξύπνησε τον πατέρα μου φωναζε και μόλις εμφανίστηκε στο παράθυρο ο πατέρας μου άρχισαν να τρέχουν προς τον ποταμό (Πέλεκα) ο οποίος είναι δίπλα από το σπίτι. Οι γείτονες άκουσαν φασαρία, αλλά κανένας δεν βγήκε έξω να δει τι γίνεται. Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως και ήρθαν πολύ γρήγορα. Δεν βρήκαν κανέναν τους.”

Διαβάστε την δημόσια καταγγελία της κόρης της άτυχης γυναίκας.

Screenshot 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια καταστήματα ανοίγουν την δευτέρα 4 Μαΐου σύμφωνα με τον Παπαθανάση

Γιάννης Κοντζιάς: Κοινοποιούμε τις ομορφιές του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού [ΒΙΝΤΕΟ]

Το κατάστημα Οlympico Sport στα Ψαχνά θα είναι και πάλι ανοιχτά από 4 Μαΐου.