ΣΟΚ: Βίαζαν 19χρονη επί τρεις μέρες – Την άφησαν στο λιμάνι κι έφυγαν για Μύκονο

Ψαχνά Ευβοίας Κακούργημα - Eviathema.gr

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία: Δυο νεαροί κρατούσαν όμηρο και βίαζαν επί τρεις μέρες μια νεαρή κοπέλα σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο! Οι δυο συλληφθέντες για τον βιασμό της φέρονται να άφησαν το θύμα στο λιμάνι και να μπήκαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο!

Οι δυο συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν αρπάξει τη 19χρονη, την κρατούσαν τρεις μέρες όμηρο σε διαμέρισμα στον Άγιο Νικολάο και τη βίαζαν. Και το πρωί του Σαββάτου (26.06.2021) αποφάσισαν ότι… ήθελαν να φύγουν διακοπές. Αλλά τους συνέλαβαν…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δυο νεαροί, ηλικίας 21 και 20 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου.

Στην κατάθεσή της, η νεαρή κοπέλα, ανέφερε πως μετά το τρίτο ποτό που ήπιε στο σπίτι του ενός εκ των δυο συμπατριωτών της (σ.σ. τόσο το θύμα όσο και οι συλληφθέντες είναι αλβανικής καταγωγής), κάτι της έριξαν στο ποτό και στη συνέχεια δεν μπορούσε να αντιδράσει. Εκτιμάται ότι οι δράστες της έδωσαν το “χάπι του βιασμού”.

Τη φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα κατάφερε να φτάσει στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής και να καταγγείλει πως επί τρεις μέρες την κρατούσαν σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Αττικής και τη βίαζαν ο 20χρονος και ο 21χρονος, οι οποίοι την ελευθέρωσαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Μετά την καταγγελία του θύματος και έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι στη Μύκονο. Σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή newsit.gr

Πανικός στο Νημποριό Καρύστου – Πολίτες μπλόκαραν την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τροχαίο στα Ψαχνά Ευβοίας: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ στην στροφή κολοβρέχτη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Σοκαριστικό τροχαίο – Ηλικιωμένο ζευγάρι έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων [ΦΩΤΟ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Έκαναν ντελίβερι ναρκωτικών με το ΚΤΕΛ στην Ιστιαία Ευβοίας – Η επιχείρηση της Γ ΟΠΚΕ που έπιασαν στα πράσα τους παραλήπτες

Ιστιαία Ευβοίας: 50χρονος “καλλιτέχνης” της Αννίτας Πάνια πιάστηκε να ποτίζει δενδρύλλια κάνναβης σε χωράφι [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο