dimitriadis-vitoros
Ελλάδα

Σοκαριστικοί διάλογοι μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης – «Το ευχαριστήθηκα, καλά της κάναμε»

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Αποτροπιασμό προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλαξαν μέσω ομαδικής συνομιλίας οι ανήλικοι που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης, το βράδυ του περασμένου Σάββατου στην περιοχή της Γλυφάδας και βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Μπαρσάκης στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τη Φαίη Μαυραγάνη, κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που έδειρε τη 14χρονη έγραψε: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε – Την έχω φωτό με τις μελανιές».

lYSIS

«Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», σημειώνει η ανήλικη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού συνελήφθησαν για συμμετοχή δύο 14χρονες για τις οποίες σχηματίστηκε κανονικά δικογραφία και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθερες – και έχει ταυτοποιηθεί και μία 16χρονη.

Πηγή newstok.gr

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των 100 χρόνων από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Προκόπι Ευβοίας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Θρήνος για την οικογένεια του Αντώνη Κορόζη – Πέθανε ο γιος του Στέλιος σε ηλικία 37 ετών

Εύβοια: Απίστευτο τροχαίο στην Ερέτρια – Έκανε όπισθεν με το αγροτικό και «καβάλησε» διερχόμενο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.