Στο σπίτι του ψευτογιατρού ο Αλέξης Κούγιας – «Δεν έχει ούτε ένα ευρώ ο 66χρονος, ζει σε φτωχόσπιτο»

Αλέξης Κούγιας Ψευτογιατρός

Στο σπίτι του 66χρονου φερόμενου ως ψευτογιατρού βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (21.1.2023) ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Σημειώνεται πως ο νέος ψευτογιατρός θεωρείται υπεύθυνος για τον θάνατο τουλάχιστον 5 ασθενών.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας πως πήρε το φάκελο την υπόθεσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές αν θα αναλάβει την υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με το newsit ο ίδιος είπε πως σε περίπτωση που αναλάβει τον φερόμενο ως ψευτογιατρό θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι έχουν διαρρεύσει στοιχεία της προανάκρισης, καθώς όπως εξήγησε είναι μια μυστική διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχει σχηματιστεί καν δικογραφία.

O ίδιος είπε πως η όλη υπόθεση έχει ξεκινήσει από μία γυναίκα η οποία είχε κάνει αγωγή και παλαιότερα: «Μου εξήγησαν από που ξεκίνησε όλη η ιστορία, μου είπαν ότι πίσω από όλη αυτή την ιστορία βρίσκεται μια κυρία, η οποία χρόνια εργάζεται σε δημόσιες θέσεις και η οποία πριν λίγα χρόνια είχε ξεκινήσει μια διαδικασία εις βάρος του που απερρίφθη και του δήλωσε ότι εγώ θα σε καταστρέψω. Μου είπαν ότι είναι κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος».

Αναφέρθηκε και στο σπίτι του ψευτογιατρού λέγοντας πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σπίτι που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν εκτός σχεδίου, «ένα φτωχόσπιτο» που δεν ξεπερνά τα 100 τμ: «Όταν μας καλέσει η αστυνομία να δώσουμε εξηγήσεις στην προανάκριση, θα δώσουμε όλη την εικόνα. Είναι ένα φτωχόσπιτο που δεν ξεπερνά τα 100 τετραγωνικά. Το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο τους είναι αυτό, δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ σε καταθέσεις, το αυτοκίνητο που έχουν και χρησιμοποιούν είναι ένα μοντέλο του 1999».

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News