,

Σποράδες: Κλοπή μαμούθ 300.000 ευρώ! Το μοιραίο λάθος σε κλειστό ξενοδοχείο με τις μαύρες σακούλες

23 Οκτωβρίου 2020, 1:18 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

κλοπή έγινε σε ξενοδοχείο στις Σποράδες. Ο ξενοδόχος που έκανε την καταγγελία, αποκάλυψε στους αστυνομικούς όλα όσα προηγήθηκαν και το μεγάλο λάθος που έκανε…

Το μοιραίο λάθος, έκανε ένας ξενοδόχος σε νησί των Σποράδων, να βγάλει από την τράπεζα σημαντικό ποσό, την περίοδο του lockdown, να «αμπαλάρει» τα χρήματα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να τα κρύψει σε ντουλάπα δωματίου κλειστού ξενοδοχείου, λόγω της πανδημίας.

Η κρυψώνα που βρήκε αποδείχτηκε ότι… δεν ήταν τραπεζική θυρίδα και τα χρήματα έκαναν «φτερά» μέσα στο καλοκαίρι, καθώς στο κλειστό ξενοδοχείο, έγιναν κάποια στιγμή εργασίες. Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε την κλοπή των χρημάτων από αγνώστους, η Αστυνομία πήρε καταθέσεις χωρίς να εντοπίσει τον δράστη, η δικογραφία έφτασε στην Εισαγγελία Βόλου και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας έδωσε παραγγελία να διαβιβαστεί στον ανακριτή, ασκώντας δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, με αξία των κλοπιμαίων άνω των 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξενοδόχος την περίοδο του lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έκανε αναλήψεις από τράπεζες, έβαλε τα χρήματα σε μαύρες σακούλες, αλλά αντί να τα κρύψει στο σπίτι του, που φοβήθηκε μη γίνει στόχος διαρρηκτών, επέλεξε να τα κλειδώσει σε ντουλάπα δωματίου του ξενοδοχείου του, που έμεινε κλειστό λόγω της πανδημίας.

Στην καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, ο επιχειρηματίας τον Σεπτέμβριο, ανέφερε ότι, ενώ το καλοκαίρι έγιναν εργασίες στο ξενοδοχείο, όταν ο ίδιος πήγε τα πάρει τα χρήματα τον Σεπτέμβριο, διαπίστωσε ότι τα είχε κλέψει άγνωστος δράστης.

Η Αστυνομία πήρε καταθέσεις από τον ξενοδόχο και το συγγενικό του περιβάλλον, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη, που πιθανόν ανήκει στο συνεργείο που έκανε τις εργασίες στο ξενοδοχείο, αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων και αποδείξεων, δεν κατέθεσε μήνυση, αναθέτοντας την υπόθεση στις Αρχές.

Πλέον τη «σκυτάλη» της υπόθεσης αναλαμβάνει ο ανακριτής, που πιθανόν θα λάβει νέες καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ σύμφωνα με το magnesianews.gr, ενδέχεται να καλέσει και τους εργαζόμενους στο συνεργείο εργασιών στο ξενοδοχείο, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του δράστη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.