Στάθης Τσιτλακίδης: Το βίντεο με τον άτυχο σμηναγό να χορεύει ζεϊμπέκικο

Ζειμπέκικο Τσιτλακίδης

Βαρύ το κλίμα και στη Δράμα καθώς αύριο στις 12 το μεσημέρι είναι η κηδεία του Στάθη Τσιτλακίδη.

Οι γονείς, τα αδέλφια του και οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι, καθώς ετοιμάζονται να πουν το «ύστατο χαίρε» στον κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4 που συνετρίβη στην Ανδραβίδα.

Ένας φίλος του ανέβασε στα social media βίντεο που φαίνεται ο νεαρός να χορεύει ζεϊμπέκικο. Στην κηδεία του Στάθη Τσιτλακίδη θα δώσουν το «παρών» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σε βαθύ κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Υποσμηναγού (I) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα το μεσημέρι όταν το F4-E Phantom II στο οποίο επέβαινε μαζί με τον Σμηναγό (I) Ευστάθιο Τσιτλακίδη κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 29χρονου υποσμηναγού, οι οποίοι συγκλόνισαν με τους επικήδειους λόγους τους και «έσπασαν» στο «ύστατο χαίρε», πάνω από το φέρετρο του παιδιού τους. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου ήταν συγκλονιστικές.

Τόσο κατά τη διάρκεια της κηδείας όσο και της ταφής, κανένας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο επικήδειος των γονέων του άτυχου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ο αποχαιρετισμός στο μνήμα, ήταν στιγμές σπαρακτικές.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News