Στη φυλακή επιστρέφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος

3 Ιουνίου 2024, 1:04 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Νίκος Μιχαλολιάκος

Την επιστροφή του Νίκου Μιχαλολιάκου στη φυλακή, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας, ακυρώνοντας την αποφυλάκιση του πρώην αρχηγού  της Χρυσής Αυγής.

Το Δικαστικό Συμβούλιο  Εφετών, ακολουθώντας σχετική εισαγγελική πρόταση έκρινε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, εκτίοντας την ποινή των 13 ετών που του έχει επιβληθεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. 

Την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε αποφασίσει σύμφωνα με την ΕΡΤ το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, διακόπτοντας την κράτηση του με την επιβολή περιοριστικών όρων μεταξύ των οποίων απαγόρευση μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

Το Συμβούλιο Εφετών υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση χαρακτηρίζει αμετανόητο και ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων, επικαλούμενο μεταξύ άλλο την  αρθρογραφία του σε ηλεκτρονικά μέσα  όπου συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της Χρυσής Αυγής, παρά την δίκη και την καταδίκη του για αυτές.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.