Στον εισαγγελέα πατέρας για σχολικό πάρτι στην Πάτρα – Ο Trannos, το καραόκε και οι επίμαχοι στίχοι

Τρανός

Το σχολικό πάρτι ολοκληρώθηκε στην Πάτρα και ένας πατέρας μαθητή της Α’ Δημοτικού έκανε καταγγελία. Το όλο θέμα φτάνει στα χέρια εισαγγελέα, με την υπόθεση να προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…

Στα χέρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, σύμφωνα με το newsit.gr έχει φτάσει η καταγγελία πατέρα ενός 7χρονου μαθητή, ο οποίος κινεί τη σχετική νομική διαδικασία. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», την περασμένη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Σχολείο το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας, διοργανώθηκε πάρτι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Μόνο που οι διοργανωτές επέλεξαν τραγούδια τραπ με στίχους ακατάλληλους για τόσο μικρές ηλικίες. Συγκεκριμένα έγινε μέχρι και διαγωνισμός καραόκε, με τραγούδια τραπ. «Ανεπίτρεπτο για πάρτι Δημοτικού και ακόμα πιο απεχθές ότι κάνανε διαγωνισμό και βάζανε τα παιδιά να τραγουδούν αυτά τα τραγούδια, τα βαθμολογούσαν και τα χειροκροτούσαν!

Μιλάμε για παιδιά σχολείου και ο γιος μου φέτος είναι στην Α΄ τάξη δημοτικού», λέει ο γονιός, ο οποίος σημειωτέον καταμαρτυρά πως το αγόρι του, όταν επέστρεψε από το πάρτι στο σπίτι και τον συνάντησε, του ανέφερε πως είχε μάθει απέξω τους στίχους του τραγουδιού το οποίο είπε και μάλιστα βαθμολογήθηκε με 8 στα 10. Το συγκεκριμένο τραγούδι ερμηνεύει ο τράπερ Trannos και έγινε μεγάλη επιτυχία.

Ο πατέρας επικοινώνησε με την πρόεδρο των Γονέων, η οποία του δήλωσε ότι το παιδί είχε μεταβεί στο πάρτι μαζί με τη μητέρα του, άρα υπήρχε ενήλικας και άρα δεν υπήρχε πρόβλημα.

Σε τηλεφώνημα που έκανε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τον ενημέρωσαν ότι εφόσον το πάρτι έγινε σε ώρα εκτός σχολικού προγράμματος, δεν υπάρχει καμία ευθύνη! Μετά από όλα αυτά, ο πατέρας προσέφυγε στην Εισαγγελία Πάτρας, ενώ θα ενημερώσει τη Δευτέρα και την Εισαγγελία Ανηλίκων.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χανιά: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών

Εύβοια: Διάρρηξη σε κατάστημα στην Χαλκίδα – Έσπασε την πόρτα και μπούκαρε λίγο μετά τα μεσάνυχτα [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Μεγάλη προσοχή: Πτώση βράχων σε δρόμο της Βόρειας Εύβοιας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στην Ερέτρια – Σύγκρουση μηχανής με ΙΧ [φωτο]

Εύβοια: Τροχαίο καραμπόλα στην Ερέτρια – Φορτηγό κατέληξε σε χαντάκι [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό στην Εύβοια: Στο νοσοκομείο ο 22χρονος οδηγός τραυματισμένος