Συγκινεί ακτινολόγος: Μπήκε στον αξονικό τομογράφο μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος – «Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό»

21 Ιουνίου 2024, 11:45 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Συγκινεί ακτινολόγος: Μπήκε στον αξονικό τομογράφο μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος

Μια πολύ συγκινητική κίνηση έκανε μία ακτινολόγος στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα». Μπήκε στον αξονικό τομογράφο μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος, καθώς δεν υπήρχε συνοδός να το ακινητοποιήσει.

Η ακτινολόγος Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη ανήρτησε, μάλιστα, τη σχετική φωτογραφία στο Facebook γράφοντας «θεώρησα σωστό [τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε και η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…!!».

«Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας. Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας …και ότι αν δεν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ό, τι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο» κατέληξε στην ανάρτησή της η ακτινολόγος του «Ελπίδα».

Σοκ στη Χαλκίδα: Πήγε να μαχαιρώσει την κόρη της και μετά να αυτοκτονήσει

Ολόκληρη η ανάρτηση της ακτινολόγου

«Όταν δουλεύεις μέσα στον πόνο, όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς.

Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους, δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία.

Θεώρησα σωστό[τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…!!

Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας .

Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας …και ότι αν  δεν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ό, τι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο.

Καλημέρα με πολλή αγάπη».

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.