Συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση του Σάκη Γκολφίνου! «Όταν ψάχνεις, βρίσκεις»

Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Σημαντική πληροφορία αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» σχετικά με την υπόθεση του Σάκη Γκολφίνου από την Βάρδα Ηλείας.

Το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της έρευνας, η εκπομπή έλαβε μία πληροφορία που προκάλεσε σοκ στην Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της.

Η έμπειρη δημοσιογράφος σχολίασε: «Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Εγώ αυτό το γνωρίζω 29 χρόνια στο “Τούνελ” και τόσα χρόνια μέσα στο αστυνομικό ρεπορτάζ».

Από την άλλη μεριά ο συνεργάτης της, Θανάσης Κατερινόπουλος, πρότεινε: «Μήπως να αναλάβουμε την υπόθεση προανακριτικά;», ενώ η Νικολούλη απάντησε: «Είμαι απλώς μια ταπεινή ρεπόρτερ».

Το χρονικό της υπόθεσης:
Το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου, πυροσβέστες αντιμετώπισαν ένα ανατριχιαστικό θέαμα κατά την κατάσβεση μιας φωτιάς. Βρέθηκε ένα αυτοκίνητο που είχε πυρποληθεί και δίπλα σε αυτό ο επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε ένα βουλκανιζατέρ στην περιοχή.

Ειδικοί πραγματογνώμονες επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για δολοφονία. Οι δράστες χρησιμοποίησαν επιταχυντή για να καταστρέψουν το αυτοκίνητο και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Τα γυαλιά του θύματος βρέθηκαν ανέπαφα σε μια περιοχή που δεν είχε πυρποληθεί.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ