Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη δολοφονία της ηθοποιού Μαρία Μπονίκου – «Ήταν με σακούλα στο πρόσωπο μέσα στα αίματα»

ΑΙΓΙΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού στην Αίγινα. Μια μαχαιριά στον λαιμό από τον γιο της ήταν η χαριστική βολή.

«Δεν βγαίνει αυτή η εικόνα ποτέ. Όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η εικόνα δεν βγαίνει από το μυαλό. Μέσα σε μια σακούλα το κεφάλι, το σώμα της κομμένο», δήλωσε η Ζωή Μπέσση, ξαδέλφη της 73χρονης ηθοποιού Μαρία Μπονίκου.

Τα όσα αντίκρυσε η ξαδέλφη της ηθοποιού μπαίνοντας στο σπίτι το πρωί της Κυριακής δεν τα χωράει ανθρώπινος νους.

«Με το που μπαίνω μέσα πάω κοντά, φωνάζω λέω τη βρήκα εδώ είναι. Μια σακούλα στο πρόσωπο. Τα χέρια καρακομμένα. Μέσα στα αίματα. Ολόγυμνη από πάνω… Δεν ξέρω τι της έκανε αυτός, δεν μπορώ να σας τα περιγράψω».

Ο δράστης της δολοφονίας, χτύπησε αρχικά την μητέρα του στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο. Ζαλισμένη την έριξε στο πάτωμα και με μαχαίρι άρχισε να την καρφώνει αλλεπάλληλα στο σώμα. Η 73χρονη γυναίκα αντιστάθηκε, αλλά ο γιος της κατάφερε να της δώσει τη χαριστική μαχαιριά στο λαιμό.

Την σκότωσε και τραγουδούσε και χόρευε έξω από εκκλησία

Σε ψυχιατρική εξέταση υποβλήθηκε με εντολή Εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες λίγες ώρες μετά το στυγερό έγκλημα τραγουδούσε και χόρευε έξω από εκκλησία.

«Κι όταν τον πιάσανε οι αστυνομικοί τους είπε “θα σας απολύσω όλους και μετά θα βουλιάξω την Αίγινα”», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη, συνάδελφος και φίλη της Μαρίας Μπονίκου.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Α.Τ εκεί όπου λίγη ώρα μετά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Μοναχικό και οξύθυμο περιγράφουν συγγενείς και φίλοι τον γιο της γνωστής ηθοποιού, ο οποίος το απόγευμα πριν από τη στυγερή δολοφονία μίλησε για πρώτη φορά στον θείο του ιδιαίτερα ευδιάθετος.

«Ήρθε και μου λέει «γεια σου θείε». Δεν το έχει ξανακάνει. Πρέπει να κουτουλήσεις πάνω του για να σου πει καλημέρα. Αυτό μου φάνηκε περίεργο», είπε ο Στέλιος Μπέσσης, θείος του 46χρονου δράστη.

«Φοβόταν ότι θα της επιτεθεί»

«Φοβόταν ότι θα της επιτεθεί, ότι θα της κάνει κακό…», δήλωσε στο Live News η Ζωή Μπέσση μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Όπως είπε η ίδια, αν και τους ένωνε συγγένεια, δεν είχαν πολλές επαφές καθώς η οικογένεια της ηθοποιού ήταν απομονωμένη. «Δεν ήξερα τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι. Το παιδί το έβλεπα έξω. Ήταν στον κόσμο του, ήταν σκεπτικός», είπε.