Συγκρούστηκαν θαλαμηγός και ιστιοφόρο στην Υδρούσα Σαρωνικού – Τραυματίστηκε 39χρονη

istioforo

Ατύχημα στο νησί Υδρούσα στον Σαρωνικό. Σε σύγκρουση θαλαμηγού με ιστιοφόρο τραυματίστηκε μία 39χρονη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Όπως έγινε γνωστό, ιστιοφόρο σκάφος που είχε πάθει μηχανική βλάβη συγκρούστηκε με θαλαμηγό που ήταν αγκυροβολημένη στην Υδρούσα Σαρωνικού. Από το χτύπημα των δύο σκαφών τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι μία 39χρονη.

Η γυναίκα επέβαινε μαζί με ένα ακόμη άτομο στη θαλαμηγό, ενώ στο ιστιοφόρο βρίσκονταν τέσσερα άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 39χρονη επιβάτης της θαλαμηγού προσπάθησε με το χέρι (!) να σταματήσει το ιστιοφόρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Μάλιστα, οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες να μην χρειαστεί να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό στο χέρι της άτυχης γυναίκας.

Το νησί Υδρούσα στον Σαρωνικό είναι έκτασης μόλις 57 στρεμμάτων και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την παραλία του «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

Τους καλοκαιρινούς μήνες γεμίζει με σκάφη, ενώ διαθέτει δύο παραλίες μήκους περίπου 100 μέτρων. Τα καταγάλανα νερά τους, κάνουν τις παραλίες του νησιού ιδανικές για κοντινές καθημερινές αποδράσεις.

Πηγή Newsit