Συμμορία βανδαλίζει αυτοκίνητα και ποζάρει στα social media με όπλα και χρήματα – ΒΙΝΤΕΟ

συμμορια

Το ενδιαφέρον των Αρχών έχουν τραβήξει βίντεο με μία συμμορία νεαρών που βανδαλίζει αυτοκίνητα στην Αθήνα.

Στα βίντεο, που κυκλοφορούν στα social media, απεικονίζονται νεαροί να κρατούν στα χέρια τους δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, φέρουν και όπλα, ενώ υποστηρίζουν ότι εκτός από τους βανδαλισμούς κλέβουν και τα αυτοκίνητα.

Στο ένα από τα βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι νεαροί καταστρέφουν ένα αυτοκίνητο. Ένας έχει ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου και με κλωτσιές διαλύει το παρμπρίζ του οχήματος. Κάποια στιγμή ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει προς τον νεαρό «πας καλά;». Όμως δεν πήρε καμία απάντηση, παρά μόνο τα απαξιωτικά γέλια των νεαρών.

Λίγο αργότερα, οι νεαροί παραβιάζουν και μπαίνουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο ένας από αυτούς θα κάτσει στη θέση του οδηγού, ενώ το άτομο που θα καθίσει στα πίσω καθίσματα θα καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο την αποχώρηση τους από το σημείο.

Έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους
Σε άλλο οπτικό υλικό εμφανίζονται οκτώ άτομα τα όποια έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Έχουν μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία τα κρατούν στα χέρια τους, ενώ σε εικόνες που έχουν τραβήξει με τα κινητά τους τηλέφωνα φαίνεται και βόμβες μολότοφ οι οποίες είναι έτοιμες προς χρήση.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.&lt