Tα έκανε Γυαλιά-καρφιά νεαρός, γιατί η σύζυγός του πήγε μόνη σε γυναικολόγο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ο… γυναικολόγος φαίνεται ότι ήταν η αιτία για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε νεαρό ζευγάρι με αποτέλεσμα ο άνδρας να σπάσει τζαμαρία και να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο 25χρονος άνδρας, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, έμαθε ότι η 18χρονη γυναίκα του επισκέφθηκε γυναικολόγο, για να μάθει αν είναι έγκυος.

Η επίσκεψη της 18χρονης στον γιατρό έγινε χωρίς να το γνωρίζει ο νεαρός σύζυγος με αποτέλεσμα, μόλις το έμαθε, να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Θερίσου με τον άνδρα να χτυπάει με δύναμη την τζαμαρία σε είσοδο πολυκατοικίας και να τραυματίζεται σοβαρά στα χέρια. Η υλική ζημιά στην τζαμαρία ανέρχεται περίπου στα 500 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ταυτόχρονα αστυνομικοί του Α’ ΑΤ Ηρακλείου, που βρέθηκαν στην περιοχή, ερεύνησαν την υπόθεση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα έγιναν για την επίσκεψη στο γυναικολόγο.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News για να μην χάνετε είδηση