Τέμπη:Συγκλόνισε για άλλη μια φορά η Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο

Καρφιά Τέμπη

«Είμαστε η φωνή των παιδιών μας»

📌 Για άλλη μία φορά, συγκλόνισε με τα λόγια της αλλά και με την αξιοπρέπειά της η Μαρία Καρυστιανού, Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών των Θυμάτων στα Τέμπη αλλά και μητέρα της 19χρονης Μάρθας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα, στη διάρκεια ομιλίας της στο Ευρωκοινοβούλιο.

ℹ️ Η κυρία Καρυστιανού, ανέδειξε τις κυβερνητικές ευθύνες, έκανε λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης, ενώ σχολίασε την κατάθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή στην Εξεταστική Επιτροπή και αναφέρθηκε προσωπικά στον ίδιο, λέγοντας: «Κ. Καραμανλή, ακούγοντάς σας, σκέφτηκα τι λυπηρό, οι νομοθέτες δεν μερίμνησαν για ανθρώπους σαν εσάς, δεν μπόρεσαν να φανταστούν το μέγεθος της αναξιοπρέπειας για ανθρώπους σαν κι εσάς. Πλέον είστε μια μειοψηφία, εσείς και οι υποστηρικτές σας. Η κοινωνία οραματίζεται τη δικαιοσύνη και την ταφή όσων εκπροσωπείτε». Στο τέλος της ομιλίας της, άπαντες σηκώθηκαν όρθιοι και τη χειροκρότησαν.

🥀 Σχεδόν έναν χρόνο μετά την τραγωδία, είναι επιτακτική ανάγκη όσοι και όσες έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους να μην νιώθουν πως έχουμε ξεχάσει. Να ενώσουμε τις φωνές μας με τις δικές τους, για την απόδοση Δικαιοσύνης. Για τους 57, που δεν έχουν πια φωνή.

#Τεμπη#Καρυστιανου

Τέμπη:Συγκλόνισε για άλλη μια φορά η Καρυστιανού
Τέμπη:Συγκλόνισε για άλλη μια φορά η Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο
Τέμπη:Συγκλόνισε για άλλη μια φορά η Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο

Όλες οι αντιδράσεις:

8686