Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αναπαύεται δίπλα στους προγόνους του [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τέως Κηδεία

Tο ύστατο χαίρε στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, απηύθυνε η οικογένειά του αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών, σε μια λιτή τελετή στο Τατόι. Οι γιοι, Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος και τα εγγόνια του μετέφεραν το φέρετρο με τη σορό του στους ώμους.

Μέσα στο παρεκκλήσι, σύμφωνα με το Newsbomb.gr τελέστηκε τρισάγιο, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του τέως βασιλιά, γονάτισαν στη λήξη της τελετής.

Νωρίτερα, το τελευταίο «αντίο» απηύθυναν η αδερφή του, Ειρήνη, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η σύζυγός του Λετίθια, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος που συναντήθηκε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό με τα υπόλοιπά μέλη της ισπανική βασιλικής οικογένειας αφού βρίσκεται αυτοεξόριστος στο Αμπού Ντάμπι.

Η ταφή του τέως βασιλιά πραγματοποιήθηκε, δίπλα στους τάφους των γονέων του, Παύλο και Φρειδερίκη, κάτι που ήταν και επιθυμία του.

Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, κηδεύτηκε σήμερα (16/1) ως ιδιώτης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Τρίτη, ύστερα από σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες.

kwn7

kwn45

kwn2 kvn2

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News