Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά επισκέφθηκαν τη μητέρα τους, Άννα Μαρία, στο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας [βίντεο]

17 Ιανουαρίου 2023, 5:44 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Οικογένεια Τέως Βασιλιά

Στο σπίτι που διέμεναν οι γονείς τους πριν από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν σήμερα τα παιδιά της οικογένειας, προκειμένου να επισκεφθούν τη μητέρα τους, Άννα Μαρία.

Το τελευταίο διάστημα, ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία είχαν αφήσει το σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι και είχαν μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς η υγεία του τέως βασιλιά είχε επιδεινωθεί και ήθελαν να βρίσκονται κοντά στους θεράποντες γιατρούς του. Μετακόμισαν, λοιπόν, σε ένα κτίριο επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο φέρεται να έλαβαν ως «δώρο» από μια μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια.

Σε αυτό το σπίτι, όπου η Άννα Μαρία μένει πλέον μόνη της, βρέθηκαν μία ημέρα μετά την κηδεία, σήμερα, τα παιδιά του Κωνσταντίνου μαζί με τις οικογένειές τους, προκειμένου να επισκεφθούν και να αποχαιρετήσουν τη μητέρα και γιαγιά τους.

Τα παιδιά του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου επισκέφθηκαν τη μητέρα τους πριν αναχωρήσουν από την Ελλάδα

Αρχικά, στο σπίτι επί της Βασιλίσσης Σοφίας οι κάμερες της εκπομπής «Tlive» «συνέλαβαν» τη σύζυγο του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ, παρέα με τη σύζυγο του Φίλιππου, Νίνα Φλορ να εξέρχονται από το κτίριο μαζί με τον συνοδό τους.

Λίγο αργότερα βγήκαν ο Παύλος Γλύξμπουργκ και ένας από τους γιους του. Οι δυο τους βγήκαν από την πολυκατοικία και κατευθύνθηκαν σε ένα μαύρο βαν που περίμενε στο πλάι του δρόμου. Εκεί, ο Παύλος αποχαιρέτησε τον γιο του με μια θερμή αγκαλιά και του ευχήθηκε «καλό ταξίδι», καθώς φαίνεται πως ο νεαρός θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όπου ζει η οικογένεια, για τις υποχρεώσεις του.

Τα επόμενα τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν σύσσωμη την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας να εξέρχονται της πολυκατοικίας, όπου ζει πλέον μόνη η μητέρα τους.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.