Στον 3ο τακτικό ανακριτή στην Θεσσαλονίκη απολογούνται σήμερα οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το επεισόδιο με πυροβολισμούς, το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου, στην περιοχή του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο», κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομα.
Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Τακτικές μικροπολιτικής ακολουθούν Δήμαρχος και Πρόεδρο κάνοντας Ρουσφέτια σε Ιδιωτική Εταιρία – Απολύμαναν στο εργοτάξιο τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ
Το αιματηρό περιστατικό αποδόθηκε από τις διωκτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης σε οπαδικές διαφορές και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 25χρονος κι ένας 28χρονος.
Καθώς δεν εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, η αστυνομία διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, από την οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης που εκτελέστηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής κι έκτοτε βρίσκονται υπό κράτηση.
Διώκονται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, όπως επίσης για οπλοφορία και οπλοχρησία.
Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News
Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις
Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today
Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr
Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο