Θρήνος: Δημοσιογράφος πέθανε σε ηλικία 40 ετών

Πένθος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Γκαραγκάνη, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Την είδηση μετέδωσε το Foxbet, όπου ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος εργαζόταν ως αρχισυντάκτης τα τελευταία χρόνια. Προηγουμένως, ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης είχε εργαστεί σε σειρά αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

GARAGANIS PANAGIOTIS

«Η Τρίτη της 7ης Μαρτίου ξημέρωσε με θλίψη βαριά για την ομάδα του Foxbet και με τα πιο τραγικά νέα για την ίδια την οικογένεια, του αρχισυντάκτη μας, Παναγιώτη Γκαραγκάνη. Σε ηλικία μόλις 40 ετών, ο Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, αφήνοντάς σε όλους μας ένα τεράστιο κενό», σημειώνει το Foxbet.

«Από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ μέσω του έγκριτου και αποκαλυπτικού του ρεπορτάζ, κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας. Ο νηφάλιος χαρακτήρας του, η καυστική του πένα και το πάθος του για τον Ολυμπιακό, θα μείνουν χαραγμένα εσαεί στη μνήμη όλων μας. Η ομάδα του foxbet, αποχαιρετά τον άνθρωπο, συνάδελφο και φίλο μας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Καλό σου ταξίδι Παναγιώτη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…», επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Διαβάστε Επίσης

Ωρωπός – Εικόνες ΣΟΚ: Διασώστες του ΕΚΑΒ πλένουν με λάστιχο σε πιλοτή 70χρονη ΑμεΑ για μη λερώσει το ασθενοφόρο [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό – Αυτοκίνητο έφερε τούμπες μετά από κόντρες [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε εργοστάσιο στην Δροσιά Χαλκίδας – Αναφορές για πολλαπλές εκρήξεις

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ανείπωτο οικογενειακό δράμα στο τρένο του θανάτου – Σηκώθηκε να πάει σε άλλο βαγόνι για τουαλέτα και επέζησε, αλλά η γυναίκα του όχι…

Τροχαίο ατύχημα στην Χαλκίδα με τραυματισμό: ΙΧ καρφώθηκε στα φανάρια της Ληλαντίων [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Έσπασε το αυτοκίνητο σε λακκούβα σε δρόμο της Χαλκίδας και έκανε μήνυση στο Δήμο

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News