Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 04 Νοεμβρίου 2021

4 Νοεμβρίου 2021, 7:58 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να χρησιμεύσει στο να αυξήσεις την επίγνωση σου για την αξία της ζωής και μπορεί να σε οδηγήσει σε μια απόφαση να προσεγγίζεις πιο συχνά τους άλλους και να φροντίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Όσον αφορά σχέσεις, οικονομικά, αυτοεκτίμηση και σεβασμό το νέο φεγγάρι σου δείχνει τον τρόπο να κάνεις τις βελτιώσεις που πρέπει. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της καθώς ανακτάς εσύ τα ηνία.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει έκρηξη ενέργειας που διοχετεύεις στις στενές σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις τον κρίσιμο ρόλο που παίζουν οι σχέσεις στη ζωή σου ή σε βοηθά να κατανοήσεις τις ανάγκες και τους στόχους στις σχέσεις σου. Εξέτασε νέους τρόπους για την προώθηση των εργασιακών σχεδίων σου. Προστάτευσε την ερωτική σχέση σου από εντάσεις και διαφωνίες. Εάν είσαι μόνη, οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει τη δυνατότητα για μια νέα αρχή στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της ευεξίας, της φυσικής κατάστασης και των συνηθειών στη ζωή σου. Οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι ενεργές για τη βελτίωση αυτών των τομέων. Τα νέα ξεκινήματα μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας απροσδόκητης αλλαγής που δεν θα πρέπει να σε τρομάζει. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια προσπάθεια για να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Εάν η συναισθηματική σου ζωή δεν σε ικανοποιεί μπορείς να πάρεις εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου.

Καρκίνος
Το σημερινό νέο φεγγάρι εμφανίζεται στον τομέα του ρομαντισμού, των χόμπι και της δημιουργικότητας σου. Μια νέα αρχή είναι δυνατή σε ένα ή περισσότερους από αυτούς τους τομείς. Μια αντίθεση Ήλιου – Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στην κοινωνική σου ζωή. Μπορεί να νιώσεις διχασμένη ανάμεσα σε κάποια επαγγελματικά σχέδια σου όμως δεν είναι κάτι που διαρκέσει πολύ. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί κάτι να σου πει. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τον εαυτό σου και το φλερτ.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει ενέργεια για μια καινούρια αρχή σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα. Οι αλλαγές ή η αστάθεια στο μέτωπο της καριέρας μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση σου και ίσως είναι η στιγμή να κάνεις βελτιώσεις ή προσαρμογές. Σήμερα μετρίασε την παρορμητικότητα σου προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις στο σπίτι ή τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, αυτήν την περίοδο είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη ξυπνά την ανάγκη να προσεγγίσεις, να μάθεις, να συνδεθείς και να μοιραστείς. Οι απρόβλεπτες αλλαγές στο πρόγραμμα, οι προθεσμίες ή οι νέες προοπτικές μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο. Το νέο φεγγάρι συνδέεται με την ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό και η βδομάδα που έρχεται είναι μια στιγμή αφύπνισης για μια νέα προοπτική. Στη συναισθηματική σου ζωή προβλέπονται αλλαγές.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη σου υπενθυμίζει την ανάγκη να αναλάβεις τις πρακτικές σου προτεραιότητες. Ο στόχος είναι να ξεπεράσεις οικονομικά προβλήματα ή διλήμματα και την αίσθηση ασφάλειας. Παρόλα αυτά μπορεί να νιώσεις ένα χάος γύρω σου αλλά είναι προσωρινό. Πρόσεξε την παρορμητικότητα σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου και στα εργασιακά. Εάν είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται.

Σκορπιός
Η νέα Σελήνη σήμερα εμφανίζεται στο δικό σου ζώδιο και οι επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να είναι πολυάσχολες και σημαντικές. Όσο συναρπαστική κι αν είναι αυτή η φρέσκια ενέργεια κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να μην πιέσεις τα πράγματα. Διαφορετικά μπορεί να στήσεις παγίδες στον ίδιο σου τον εαυτό. Είσαι στο επίκεντρο και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση φρόντισε απόψε να διατηρήσεις τις ισορροπίες με τον αγαπημένο σου.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη ενισχύει την επιθυμία και τις ικανότητες σου να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. Η ανάγκη για μια νέα προσέγγιση είναι έντονη και θα πρέπει να τη διαχειριστείς έξυπνα. Απόφυγε τις συγκρούσεις ή τις διαφωνίες με συνεργάτες και επικεντρώσου στις αποκλειστικά δικές σου υποχρεώσεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου νιώθει μια ανασφάλεια η οποία προκαλείται από τη συμπεριφορά σου. Εάν είσαι μόνη, πάρε χρόνο και μην επηρεάζεσαι από αυτά που σου τάζουν.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη βοηθά στο να ξεκαθαρίσεις τα μονοπάτια και να γυρίσεις μια νέα σελίδα στις φιλίες σου. Το απρόβλεπτο στην προσωπική σου ζωή μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία ή την ανάγκη σου να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Οι επόμενες βδομάδες είναι ζωτικής σημασίας για να προσεγγίσεις άλλους και να αποκτήσεις συνεργασία μαζί τους. Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα στα εργασιακά και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις ίσως σου προκαλέσουν παροδικές απογοητεύσεις.

Υδροχόος
Η νέα Σελήνη σήμερα δίνει ώθηση για μια νέα αρχή σε επαγγελματικό μέτωπο. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση ή αναποφασιστικότητα γύρω από τις αλλαγές στο σπίτι ή την προσωπική σου ζωή που σε αποτρέπουν προσωρινά. Οι ρυθμοί σου επιταχύνονται στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον ίσως και με λάθος τρόπο. Δείξε κατανόηση. Εάν είσαι μόνη, δώσε χρόνο στον εαυτό σου για θεραπεία και αυτοβελτίωση.

Ιχθείς
Η νέα Σελήνη που εμφανίζεται σήμερα μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για να κάνεις ή να μάθεις νέα συναρπαστικά πράγματα ή πληροφορίες. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ευκαιρίες μπροστά σου να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσω της εκπαίδευσης. Οι συνομιλίες ή οι αλλαγές χρονοδιαγράμματος μπορούν να αλλάξουν την οπτική σου για ένα θέμα ή την άποψη σου για ένα έργο. Ίσως να είναι η στιγμή της αλήθειας για τη συναισθηματική σου ζωή.

πηγη tlife.gr

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.