Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

15 Μαρτίου 2022, 7:37 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο νωρίς σήμερα μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια στις απολαύσεις σου, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Καθώς όμως η μέρα κυλά οι άλλοι μπορεί να συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στις ιδέες σου και να σε προσεγγίσουν επίσης για κάποιες συμβουλές. Η επιθυμία σου για ανάπτυξη, βελτίωση και δημιουργία είναι ισχυρή. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους επαγγελματικούς μελλοντικούς στόχους σου.

Ταύρος
Είναι μια καλή μέρα για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και μέρος αυτής της διαδικασίας συμπεριλαμβάνει το να βρεις ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και κοινωνικής σου ζωής. Ενώ αναζητάς άνεση, η ανάπτυξη είναι ένα μεγάλο θέμα σήμερα και είναι πιθανό να βρεις πολλές ευκαιρίες για επαγγελματικές βελτιώσεις. Αν ψάχνεις για απαντήσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή, καλύτερα να ψάξεις μέσα σου.

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στο να μεταδοθούν τα μηνύματά σου, όμως είναι κάτι προσωρινό. Αν και μπορεί να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσεις πιθανά ενδιαφέροντα ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Οι σημερινές ενέργειες αναδεικνύουν ορισμένες από τις εμπάθειες σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με φίλους. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει ανάγκες που δυσκολεύεται να σου εκφράσει. Αν είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί.

Καρκίνος
Όσο η μέρα προχωρά μπορεί να δεις μια νέα προοπτική σε θέματα καριέρας ή φήμης και ίσως να ακολουθήσεις μια δημιουργική προσέγγιση στη διαχείριση. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται ευκολότερα τις αξίες σου και ζητούν τη συμβουλή ή τη στήριξή σου. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να ανοιχτείς στις πληροφορίες που έρχονται, στις απαντήσεις και τα συναισθήματά σου.

Λέων
Νωρίς σήμερα θα μπορούσαν να σημειωθούν μικρά εμπόδια στα σχέδιά σου, κυρίως σε αυτά που αφορούν σε βελτιώσεις που θέλεις να κάνεις σχετικά με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα η δημιουργική επίλυση προβλημάτων είναι δυσκολότερη. Ωστόσο είναι μια στιγμή που μπορεί να σκοντάψεις επάνω σε πληροφορίες ή να συνδεθείς με άτομα που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν. Μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να τα μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Παρθένος
Ενώ το πρωί μπορεί να νιώσεις αποκλεισμένη, να θυμάσαι πως είναι προσωρινό και καθώς η μέρα προχωρά είσαι πιο συγκεντρωμένη στη συναισθηματική ανάπτυξη και βελτίωση. Μπορεί επίσης να λύσεις ένα πρόβλημα ή ένα μυστήριο ή να αποκαλύψεις μια σημαντική αλήθεια. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να οργανώσεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά έτσι ώστε να διευκολύνεις τα μελλοντικά σχέδιά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου νιώθεις να σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Αν είσαι μόνη, έχουν πάψει να σε ενδιαφέρουν περιστασιακές καταστάσεις.

Ζυγός
Μπορεί να μην είναι εύκολο να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη ιδέα ή δραστηριότητα σήμερα και είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς. Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για να ασχοληθείς με τις στενές σου σχέσεις ή τις ανάγκες τους υπό ένα νέο πρίσμα καθώς αντικατοπτρίζουν τον εαυτό σου. Πιθανές λύσεις στα εργασιακά για την επίτευξη περισσότερης δικαιοσύνης και ισορροπίας θα σε ανακουφίσουν. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, νέες γνωριμίες βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Σκορπιός
Οι αμφιβολίες ή τα εμπόδια νωρίς σήμερα ξεκαθαρίζουν γρήγορα και στο μεταξύ, προσαρμογές στον τρόπο προσέγγισης των άλλων μπορεί να είναι απαραίτητες. Όσο περνούν οι ώρες έχεις την ευκαιρία να δεις σημαντικά μοτίβα σχετικά με την υγεία, τις συνήθειες ή την εργασία και να κάνεις βελτιώσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει σιγουριά. Αν είσαι μόνη, η καχυποψία σου σε οδηγεί στο να αδικείς νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για δημιουργική έμπνευση και θέματα αγάπης αν και έχει και τις δυσκολίες της. Οι αμφιβολίες όμως φαίνονται να εξαφανίζονται καθώς οι ώρες κυλούν. Μπορείς να αναγνωρίσεις πρότυπα συμπεριφοράς ή μοτίβα στο παρελθόν σου που συμβάλλουν στην τρέχουσα κατάστασή σου. Η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας στα εργασιακά είναι ζωτικής σημασίας σήμερα και αυτό σε βοηθά να δημιουργήσεις σχέδια που λειτουργούν πραγματικά προς όφελός σου.

Αιγόκερος
Είσαι σε πιο ξεκάθαρο πεδίο σήμερα με θέματα που σχετίζονται με τη ζωή στο σπίτι ή τις πιο στενές σου σχέσεις. Είσαι έτοιμη να κάνεις διορθώσεις και βελτιώσεις, όμως απόφυγε τις επιπολαιότητες. Η συνειδητοποίηση δύσκολων ή τραυματισμένων περιοχών της ζωής σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείς και να οδηγηθείς στη θεραπεία. Η συναισθηματική σου ζωή σταδιακά αρχίζει να αποκτά νόημα καθώς συνειδητοποιείς τις ανάγκες σου.

Υδροχόος
Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα. Όσο κυλούν οι ώρες της ημέρας μπορείς και λύνεις προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη μάθηση ή την τεχνολογία. Απολαμβάνεις το να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τη σοφία σου ή να βοηθάς τους ανθρώπους μέσω της δύναμης των θεραπευτικών λόγων σου. Έχεις έναν τρόπο να παρουσιάζεις τις πιο ασυνήθιστες και πρωτοποριακές ιδέες σου σε ένα ελκυστικό και κατανοητό πακέτο.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου και το οξυδερκές βλέμμα σου για εκείνα τα πράγματα που δεν είναι έτσι όπως θα ήθελες σε παρακινούν να τα βελτιώσεις και να διορθώσεις προβλήματα. Είσαι ιδιαίτερα ειλικρινής με τον εαυτό σου κι αυτό λειτουργεί βοηθητικά για τη συναισθηματική σου ζωή. Η επίλυση προβλημάτων με επαγγελματικές, οικονομικές και πρακτικές υποθέσεις ευδοκιμούν και προάγουν τους στόχους σου.

Πηγή tlife

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.