Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

13 Ιανουαρίου 2023, 7:25 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ζώδια προβλέψεις 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Με τον Ήλιο και τον Άρη σε μια άβολη όψη σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ανήσυχη, να θέλεις να προχωρήσεις, αλλά απροετοίμαστη ή χωρία σχέδιο. Ωστόσο μπορεί να βιώσεις μια ικανοποιητική αλλαγή στις προτεραιότητες ή τους στόχους σου, καθώς εξετάζεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Οι υλικοί στόχοι γίνονται πιο ευχάριστοι εάν εξισορροπούνται τα πράγματα που σου δίνουν μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού ή του νοήματος. Η ονειροπόληση τώρα κυρίως για επαγγελματικά θέματα μπορεί να είναι έντονη, αλλά η προσοχή στους μακροπρόθεσμους στόχους, την καριέρα και τις ευθύνες συνεχίζει να είναι απαραίτητη.

Ταύρος
Η συναισθηματική εστίαση είναι έντονη σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ανάλυση και σκέψη. Ωστόσο μπορεί να νιώθεις μια ανησυχία, ότι πρέπει να κάνεις περισσότερα από ότι είναι δυνατόν προς το παρόν. Ευτυχώς η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα σε βοηθά να συντονίσεις τον εαυτό σου. Είναι μια απίστευτα ρομαντική διέλευση. Αξιοποιείς τη φαντασία σου και βρίσκεις έμπνευση για τα όνειρα και τα σχέδια σου. Η ρουτίνα φαίνεται πιο ελκυστική από το συνηθισμένο, ωστόσο θα προτιμούσες να απολαμβάνεις διαφορετικές δραστηριότητες που σε ιντριγκάρουν.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της αναψυχής, όπου αναδεικνύει την ανάγκη σου να μοιραστείς και να είσαι τρυφερή με τους άλλους, να απολαύσεις και να εκφραστείς. Αν και δεν είναι εύκολο να φτάσεις εκεί που θέλεις να πας σήμερα, μια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα βοηθάει στον βηματισμό. Τα όνειρα σου σε υποστηρίζουν καθώς αποκτάς έμπνευση. Η συγχώρεση και η αποδοχή έρχονται πιο εύκολα και μπορούν να σε αναζωογονήσουν. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσεις υπολείμματα από το παρελθόν.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και η επιθυμία για περισσότερη ζεστασιά, ασφάλεια και εξοικείωση είναι έντονη. Μπορεί να υπάρχει κάποια ανησυχία σχετικά με κάποιες καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστείς σήμερα, αλλά η διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα σε βοηθά να συντονίσεις τον εαυτό σου ανάλογα, επιβραδύνοντας τόσο όσο πρέπει ώστε να απολαύσεις τον χρόνο σου. Η σχέση με τους άλλους μπορεί να είναι σχεδόν τηλεπαθητική, καθώς αυτή η διέλευση σε συνδέει με τους άλλους. Βλέπεις ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση από νέα οπτική γωνία και αυτό σε βοηθάει να χαλαρώσεις.

Λέων
Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στην κοινωνική σου ζωή σήμερα. Σκέψου ότι αυτό αφορά κυρίως στην ανάγκη σου για ανάπτυξη και βελτίωση, οπότε σκέψου τρόπους με τους οποίους μπορείς να το κάνεις, διατηρώντας παράλληλα την ανεξαρτησία και την αίσθηση ασφάλειας. Ευτυχώς η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα ενθαρρύνει μια χαρούμενη στάση. Ενώ οι καθημερινές υποθέσεις χρειάζονται τη φροντίδα σου, προσπάθησε να βρεις χρόνο αν αφιερώσεις στη δημιουργική σου πλευρά. Είναι πιθανό να λάβεις την υποστήριξη και τις πληροφορίες που χρειάζεσαι τώρα.

Παρθένος
Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα η άποψη σου για τους ανθρώπους είναι πιο ρομαντική ή επηρεασμένη από τις φαντασιώσεις και τα ιδανικά σου. Προσφέρεις περισσότερη φαντασία, δημιουργική όρεξη και συμπόνια στις σχέσεις σου. Είναι ωραίο να αποδέχεσαι, να έχεις πίστη και να απολαμβάνεις. Μπορεί να υπάρχουν κάποια τυχαία στοιχεία στην ημέρα και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια ή μπερδεμένα σχέδια, αλλά βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.

Ζυγός
Αν και υπάρχει η τάση να περιπλέκεται ένα πρόβλημα σήμερα, η διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα βοηθά στην εξομάλυνση των πραγμάτων. Συντονίζεσαι στη δημιουργική, ευφάνταστη και καλλιτεχνική πλευρά της ζωής σου και φέρνεις επιπλέον συμπόνια και κατανόηση στις οικογενειακές και εργασιακές σχέσεις. Είσαι στα καλύτερα σου όταν συμμετέχεις σε δραστηριότητες και εκτελείς καθήκοντα που ενισχύουν τη δημιουργικότητα σου και την επιθυμία σου να αναπτυχθείς, να συνεισφέρεις και να βελτιωθείς.

Σκορπιός
Ενώ μπορεί να υπάρχει λίγη ενέργεια σήμερα, ένα εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σε βοηθά να την αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ακόμα και με κάποιες αντιστάσεις ή εμπόδια στον δρόμο σου, έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις τα πράγματα θετικά. Οι μεταφορές σε ενθαρρύνουν να εκφραστείς. Συνδέεσαι πιο εύκολα με τους πνευματικούς σου στόχους, τη συμπόνια και τη διαίσθηση σου κι αυτό μπορεί να το νιώσεις σαν κάτι μαγικό. Μια εμπειρία ή ένα άτομο μπορεί να διευρύνει την προοπτική σου. Το να βρεις κοινά στοιχεία με κάποιον που δεν περιμένεις μπορεί να είναι κάτι ισχυρό τώρα.

Τοξότης
Νιώθεις μια ανησυχία που προέρχεται από την ανάγκη σου να κάνεις κάτι καινούριο, να προχωρήσεις παρακάτω. Και η διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα σου δίνει την απαραίτητη έμπνευση. Είναι μια καλή στιγμή για προσωπική απόλαυση. Μπορείς να επιλέξεις να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου και να εστιάσεις περισσότερο στους πιο σημαντικούς στόχους και αξίες σου. Είναι μια μαγική στιγμή για να επανεκτιμήσεις τα τρέχοντα μονοπάτια και να σκεφτείς τρόπους να εμπλουτίσεις τα πράγματα ώστε να είναι πιο ικανοποιητικά. Σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να λάβεις πολλά ή να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα που έχει βαρύνει το μυαλό σου.

Αιγόκερος
Η παρόρμηση να κάνεις κάτι καινούριο ή να προωθήσεις τους στόχους σου είναι έντονη σήμερα, καλύτερα όμως να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα σε ενθαρρύνει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς, να κάνεις ένα διάλειμμα κι έναν απολογισμό. Με αυτήν τη διέλευση το να αναλογιστείς τι μπορεί να σου έλειπε ή τι μπορεί να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις περισσότερο τη ζωή σου έρχεται φυσικά. Αναρωτήσου εάν οι υψηλότεροι στόχοι και τα ιδανικά σου αντιπροσωπεύονται καλά από τα τρέχοντα σχέδια σου. Εάν η απάντηση είναι όχι, είναι πιθανό να σκεφτείς κάποιες βελτιώσεις.

Υδροχόος
Η επιθυμία σου να διαπρέψεις ή να εξερευνήσεις κάτι διαφορετικό είναι έντονη, αλλά η ανάγκη σου για προσωπικό χρόνο είναι επίσης επιτακτική. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα σε βοηθά να κάνεις ένα υγιές βήμα πίσω και να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Το να παραμερίσεις τους φόβους και τις εντάσεις σου είναι απαραίτητο. Το να βοηθάς άλλους ή να προσφέρεις εθελοντικά την υποστήριξη ή τις υπηρεσίες σου μπορεί να ανταμειφθεί. Η σύνδεση με τις πνευματικές ανάγκες σου μπορεί να ολοκληρώσει τη ζωή σου όμορφα.

Ιχθείς
Με τη σημερινή αρμονική διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα είναι εύκολο να ακολουθήσεις τον πιο προοδευτικό δρόμο. Οι συνδέσεις που κάνεις τώρα είναι ικανοποιητικές. Υπάρχει κάποια ένταση και ανησυχία για τη διαχείριση των πραγμάτων, Υπάρχει όμως και η επιθυμία να συνδεθείς με τον σκοπό σου κι αυτό σε κάνει να επιβραδύνεις και να συντονιστείς με τη διαίσθηση σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να απολαύσεις κοινές φιλοδοξίες με κάποιον.

-πηγή tlife

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.