Από το ΚΑΤ στις Φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης
in

Από το ΚΑΤ στις Φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης

Μέχρι σήμερα το πρωί ο Μένιος Φουρθιώτης ήλπιζε ότι θα έμενε κι άλλες μέρες στο δωμάτιο 322 της 3ης Ορθοπεδικής Κλινικής στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν.

Δυστυχώς για τον ίδιο οι γιατροί σήμερα το πρωί έδωσαν εξιτήριο στον φρουρούμενο Μένιο και το Τμήμα Μεταγωγών ανέλαβε την μεταφορά του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Φυλακών Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει το protothema.gr ο Μένιος Φουρθιώτης έφθασε στο Ναύπλιο πριν από λίγες ώρες σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού εισέρχεται σε ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον.

Από την στιγμή που συνελήφθη και κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος για παραβίαση των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισης του-δεν παρουσιαζόταν τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του δηλώνοντας κινητικά προβλήματα – προσδοκούσε ότι θα ήταν και πάλι τρόφιμος των Φυλακών Κορυδαλλού.

Κάτι που δεν συνέβη, αφού φέρεται να είχε δημιουργήσει στενές σχέσεις με αρκετούς κρατούμενους όπως τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και άλλους με τους οποίους συναγελαζόταν.

Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών επέλεξε να τον στείλει στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου αυτός θα είναι ο πιο διάσημος προφυλακισμένος του συγκεκριμένου σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!.

Βόρεια Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός σε χωριά του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

ΣΟΚ: Βρήκαν πτώμα πρώην αστυνομικού μέσα στο σπίτι του – Είχαν να τον δουν δύο χρόνια